• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Zondag as. de thuiswedstrijd tegen Emplina. Kan DAW de goede lijn die afgelopen zondag werd ingezet doortrekken? Inzet door alle spelers, 90 minuten plus blessuretijd zal voor altijd de basis moeten zijn. Vorig seizoen werd thuis gewonnen van de ploeg van trainer van Overbeek. Mark Megens werd op aangeven van Bart Vos de matchwinnaar. Rob van der Ven over zondag,

Rob; “Na het sterke optreden van afgelopen zondag is het zaak deze lijn nu ook voort te zetten. Het besef moet er zijn dat wanneer we als collectief het veld op stappen en vanaf de eerste tot de laatste minuut alles geven we van iedereen kunnen winnen. Denken we echter een wedstrijd op 90% te kunnen spelen dan maken we geen kans in deze klasse. Inzet, strijd en beleving is altijd de basis. Is dit naar behoren dan kunnen we ook voetballend laten zien wat we in huis hebben. Met Emplina wacht opnieuw een tegenstander die de competitie prima is gestart. Met enkele versterkingen ten opzichte van vorig seizoen zijn zij met name ook in de breedte sterker geworden. We kennen de sterke en minder sterke punten van Emplina en zullen hier net als tegen SVSSS ons voordeel mee proberen te doen. De blessure van Noah valt gelukkig mee en Corik is deze week weer begonnen met trainen. Of dat Corik komende zondag alweer bij de groep zal zitten is nog even afwachten.

Zomerse temperaturen zondag op sportpark d’n Heuvel. Kan DAW de lijn doortrekken, speelt Corik Megens? Komt dat zien. Aanvang wedstrijd half drie, scheidsrechter deze middag is Paul de Kleine uit Mierlo. Namens spelers en begeleiding tot zondag!