• Gepubliceerd in Voetbal Heren 1

Vorig seizoen werd er kansloos verloren in Vught, maar de ploeg van trainer Glenn Simon kent een matige start, gemeten aan het puntenaantal, bij de start van de nog jonge competitie. In Vught zal ongetwijfeld op meer gerekend zijn. DAW sprokkelt de punten binnen. En ook zondag zullen er weer kansen komen voor de jonge ploeg. Het rendement van de vele kansen kan zeker nog omhoog, het is echter een kwestie van tijd totdat de puzzel eens in de wedstrijd helemaal in elkaar valt. Trainer Rob van de Ven kijkt nog even terug en richt vervolgens het vizier op de nabije toekomst.

Rob; “Qua resultaten mogen we op dit moment niet klagen, maar dat ons spel in balbezit onvoldoende is, mag duidelijk zijn. Voor komende zondag geldt opnieuw dat het resultaat het enige is wat telt, toch zou ik graag zien dat we wat meer lef en initiatief tonen aan de bal. We hebben de kwaliteiten, maar zijn nog te vaak onnauwkeurig of komen niet genoeg los van onze directe tegenstander, waardoor het voor de passer ook lastig is om de bal kwijt te kunnen.  Komende zondag keert Robyen weer terug, maar zullen Robbert en Freek er nog niet bij zijn. Ondanks het feit dat ook Real Lunet te maken heeft met blessures beschikken ze over een aantal spelers met specifieke kwaliteiten die uit het niets een wedstrijd kunnen beslissen. Vorig seizoen verloren we uit op kunstgras met 4-0 en waren we kansloos, ik ben benieuwd of dat we dit jaar wel weerstand kunnen bieden. Zaak om wederom de organisatie goed neer te zetten en te profiteren van de ruimtes die ongetwijfeld zullen ontstaan”.

Kan DAW dit jaar wel een resultaat halen bij Real Lunet? Scheidsrechter Steve Janssen uit Reuver zal om half drie willen beginnen. DAW supporters zullen ongetwijfeld weer in grote getalen de weg naar sportpark Bergenshuizen weten te vinden. Namens spelers en begeleiding tot zondag.