Logo

DAW verloor in Vught van Real Lunet. De ploeg kwam al vroeg op een 2-0 achterstand. Na een man meer situatie door een rode kaart, kon men de opgelopen schade niet meer rechtzetten. Het verloor uiteindelijk met 3-2.

In de zevende minuut Murat Dogan haalt hard diagonaal uit en zet de 1-0 op de borden. Real met veel druk naar voren troeft DAW af en drie minuten later ligt de 2-0 in het netje, een van richting veranderd schot van Kevin Magandu treft doel. Na een kwartier kantelt de wedstrijd Corik Megens breekt door de defensie en Freek Langermans trekt aan de noodrem. De uitstekende jonge leidsman Steve Janssen is onverbiddelijk, Langermans kan inrukken. DAW komt beter in de wedstrijd en krijgt kansjes, vijf minuten voor de pauze de aansluittreffer, Noah van Deijne zet de bal voor het doel, Tyronne Burgers rond af. 2-1 rust

Na tien minuten, snoeiharde vrije trap van Noah van Deijne, de bal ploft naast de paal. Rondom een uur spelen, kleine kansen voor de DAW de gelijkmaker hangt in de lucht. Een razendsnelle uitbraak op het spekgladde kunstgras gooit roet in het eten. Steffan Moes steekt de bal op Emin Balta, Emin heeft een mooie voorbeweging komt binnendoor, en vrij voor Rick van Aalst faalt de aanvaller niet 3-1. Twee minuten later een actie van Roel Janssen, keeper Dogan tikt Roel aan, stafschop. Klusje Mark Megens 3-2. Nog twee grote kansen voor DAW, maar de 3-2 score blijft op de borden.

Door de resultaten op de andere velden kruipt de stand weer in elkaar, DAW verliest maar stijgt door het doelsaldo twee plaatsen. Volgende week de altijd mooie derby tegen het sterke Berghem Sport. Een mooie aangelegenheid tot eerherstel.