Zondag, een prachtig affiche op sportpark d’n Heuvel. Berghem Sport komt op bezoek en dat zijn doorgaans “mooie potjes”. Bij Berghem Sport speelt zeker Bram Kappen niet mee, hij kreeg een rode kaart tegen Volharding wegens ernstig gemeen spel (twee wedstrijden) DAW nog zonder Freek van Boekel en Robbert Knipping. Rob van der Ven baalt nog na van de eerste tien minuten in Vught, al is de knop ook alweer omgezet en de focus op zondag.

Rob; “Wanneer je zo begint als tegen Lunet afgelopen zondag, dan win je geen enkele wedstrijd. Vanaf de eerste minuut liepen we achter de feiten aan en mogen we van geluk spreken dat we terug in de wedstrijd komen door een rode kaart en later nog de penalty, beide terecht overigens. Uiteindelijk geven we de 3-1 te gemakkelijk weg en creëren we ondanks veelvuldig balbezit te weinig in de laatste fase van de wedstrijd. Een verdiende overwinning voor Lunet, al hebben we dat met name aan ons zelf te danken. We hebben vanaf dinsdag de focus direct gelegd op Berghem Sport en prima getraind. Het zal wederom een pittige wedstrijd worden waarbij Berghem zoals altijd de grens op zal zoeken. Een ploeg met veel ervaring, duelkracht en spelers, zoals Edwin Huibers en Donny van Herpen, die voetballend het verschil kunnen maken. Behalve Freek van Boekel en Robbert Knipping kunnen we compleet aantreden en is het aan ons om te laten zien dat we ons dit keer wel kunnen wapenen tegen de bekende kwaliteiten van Berghem Sport”.

Een prima herfstdag voorspeld zondag. Ik zou zeggen ga er maar eens goed voor zitten als scheidsrechter Marvin Lahaije uit Nieuwstad gaat om half drie beginnen. Namens spelers en begeleiding tot zondag.

De laatste tien competitiewedstrijden thuis tegen Berghem Sport

21-10-2018 DAW – Berghem Sport          2-1 Siem van Merwijk 1X Joey Cissen 1X

01-10-2017 DAW – Berghem Sport          4-3 M. Raaijmakers 1X S. van Merwijk 1X R. Knipping 1X ed 1X

15-04-2017 DAW – Berghem Sport          3-0 Corik Megens 1X R Knipping 1X M Raaijmakers 1X

21-09-2014 DAW – Berghem Sport          0-1

13-10-2004 DAW – Berghem Sport          1-4 Dennis Kappen 1X

16-09-2001 DAW – Berghem Sport          1-4 Teun van Maasdijk 1X

29-10-2000 DAW – Berghem Sport          1-0 John van Ras 1X

31-10-1999 DAW – Berghem Sport          3-1 Michel Jans 2x John van Ras 1X

04-04-1993 DAW – Berghem Sport          2-5 Jos Keizer 1X Frandy Manders 1X

09-02-1992 DAW – Berghem Sport          1-1 Erik van den Heuvel 1X