DAW en Heeswijk speelden een slechte wedstrijd, maar het alle slechtste was wel het veld. Een echte “knollentuin”. Eerste wedstrijd na de winterstop, weinig ritme en een dramatische mat, goed voetbal was niet mogelijk. DAW misschien de beste kansen, al zou een gelijkspel ook tot de mogelijkheden gehoord hebben. Het werd echter 1-0 voor de thuisploeg door een strafschop.

De eerste kans na een kleine tien minuten is voor Max Sluiter van de thuisploeg, het is Rik van Aalst die redding brengt. De grootste kans is echter voor DAW na dik een kwartier spelen mooie steekbal Freek van Boekel op Corik Megens, redding keeper, in de rebound, de vrije schietkans voor Bart Vos, die de bal naast het doel schiet. Aan de andere zijde kleine kansjes voor de thuisploeg die ongedaan gemaakt worden. Net voor de pauze, Combinatie Freek Bart en Corik, waarbij Corik schuin vrij voor de keeper komt, de inzet gaat naast het doel.

Na een pauze goed schot Robyen van der Heijden, de bal gaat naast het doel aan de andere kant een schot van Max Sluiter met een verraderlijke stuit, redding Rick van Aalst. Na een dik uur Bart Vos over de rechterkant, de lage strakke voorzet bij de eerste paal wordt net door Corik via de keeper naast getikt. Vijf minuten later een scrimmage voor het doel, Rick van Aalst heeft uiteindelijk de bal. Kwartier voor het einde mooie actie Mike van de Ven over de linkerkant, passeert twee tegenstanders, keeper Groenendijk brengt redding. Tien minuten voor het einde goede voorzet Bart Vos aan de rechterkant naar de tweede paal, Tyrone kopt tegen de keeper, in tweede instantie weer keeper Groenendijk. Aan de andere zijde is Tyrone ongelukkig in het eigen strafschop gebied raakt een Heeswijk speler. Scheidsrechter Vereijken is gedecideerd, strafschop. Stef Adank faalt niet, 1-0. DAW vol op de aanval, maar aan de andere zijde het gevaar, Max Sluiter, kapt Mark Megens uit, het schot gaat echter voorlangs. Eindstand 1-0.

Een bittere pil voor DAW het kwam tekort in de afronding, en kreeg ongelukkig een strafschop tegen. Door de uitslagen van de inhaalwedstrijden schuift de hele stand weer in elkaar. Volgende week weer een cruciale wedstrijd uit in Volkel, op het kunstgras zal in ieder geval geen sprake kunnen zijn van een knollentuin.