• Gepubliceerd in Voetbal Heren 1

Trainer Rob van der Ven waarschuwt verder op in zijn wekelijkse beschouwing, SvSSS thuis is weer een nieuwe wedstrijd. Met dezelfde inzet en beleving kunnen we zondag weer een heel eind komen maar dat is dan ook echt een voorwaarde. SvSSS heeft met de voorwaartsen Stefan Dekkers (12X) en Jim de Laat (6X) twee echte doelpuntenmakers in huis. Dekkers scoorde afgelopen week tegen Emplina zelfs een hattrick. Uit won DAW in een kletsnat duel, het mag wat dat betreft wat minder nat. Trainer Rob van der Ven over zondag.

Rob; “Eén zwaluw maakt nog geen zomer. Natuurlijk was het een mooie en verdiende overwinning afgelopen zondag uit in Volkel. Maar dit wil niet zeggen dat we nu opeens de weg omhoog gevonden hebben. De wedstrijd uit in Udenhout hebben we nog in ons achterhoofd. In de stromende regen wonnen we daar op een waterveld tegen koploper SVSSS met 1-2. Ook nu zullen de verschillen weer klein zijn en is SVSSS wellicht de favoriet, maar kans maken we zeker".

Bart Vos SVSS DAW regenBart Vos op stoom in de stromende regen SvSSS - DAW 06-10-2019 (foto Marja Megens)

"Of dat we compleet zullen zijn zondag is nog even de vraag. Er zijn helaas wat spelers die kampen met pijntjes opgelopen in de wedstrijd tegen Volkel. Hoe dan ook, we zullen er in ieder geval alles aan doen om de stijgende lijn voort te zetten".

Zaterdag een bak regen verwacht, zondag veel minder, we zullen zien hoe de grasmat dit doorstaat. Supporters hebben weer hoge verwachtingen, we gaan het zien. Scheidsrechter in de hr Raymond Karavla uit Cuijk aanvang wedstrijd 14.30 uur.