De eerste wedstrijd van het kalenderjaar stond op het programma en werd gespeeld tegen Keldonk, de ploeg waartegen DAW in de heenronde punten had laten liggen. Al vroeg in de wedstrijd forceerde DAW de openingstreffer toen Bas v.d. Ven de bal richting het strafschopgebied slingerde. Onder druk van Brian Peters werkte de Keldonkse verdediger de bal voor de voor de voeten van Mike v. Son die eenvoudig binnen kon werken: 1-0. Vrijwel meteen na zijn eerste doelpunt had Mike v. Son de score kunnen verdubbelen. Een mooie dieptepass van Bas v.d. Ven kwam in de loop van de Schaijkse spits.. Na een paar keer kappen werkte hij de bal op doel, maar doelman Leon v.d. Acker pareerde. Wat uiteindelijk niemand verwachtte, gebeurde na een kwartier spelen toch: Keldonk kwam op 1-1. Een terugspeelbal op Rik v.d. Linden ketste via een polletje verraderlijk op waardoor de DAW-doelman de bal niet lekker verwerkte. De Keldonkse spits Erwin Janssen werkte vakkundig binnen: 1-1. In de 35e minuut trok DAW dit recht door zelf de 2-1 aan te tekenen. Hierbij kreeg het wel wat hulp van de Keldonkse defensie. Een strakke voorzet van Brian Peters werd door Mark v.d. Linden in eigen doel gekopt: 2-1. In het vervolg van de wedstrijd kreeg DAW nog legio kansen om de score uit te breiden, maar liet dit telkens na. Het moest zelf oppassen om niet tegen een doeltreffende Keldonkse counter aan te lopen. Dit was het geval in de 65e minuut toen Keldonk er gevaarlijk uitkwam, maar Rik v.d. Linden attent uit zijn doel kwam. In de 67e minuut gooide DAW het duel op slot toen Mike v. Son en Brian Peters richting het vijandelijke doel stormden. Via de kluts kwam de bal voor de voeten van Brian Peters die 3-1 aantekende. In de slotfase werd het ook nog 4-1 toen een corner van Tim Huberts werd verlengd door Rob Vijnmans. Alleen voor het doel wist Mike v. Son eenvoudig zijn tweede treffer van de middag aan te tekenen: 4-1.

DAW staat op dit moment drie punten los van directe concurrent Avesteyn, dat deze competitieronde geen wedstrijd speelde. Volgende week is DAW 1 verschoond van competitievoetbal. Het speelt op 7 februari de uitwedstrijd tegen SDDL uit Demen.