D.A.W. trof in G.V.V. ’57 uit Grave de ideale tegenstander om het zelfvertrouwen op te vijzelen. Dit deed de Schaijkse equipe uiteindelijk ook door met 0-4 te winnen.

D.A.W. begon goed aan de wedstrijd, het dwong de tegenstander tot op eigen helft terug. In de 10e minuut kreeg het een grote kans toen Dirk v.d. Hoogen zijn tegenstander voorbij liep en de bal op doel schoot. De inzet werd gepareerd door de keeper, maar bokste de bal wel voor de voeten van Brian Peters. Zijn inzet ging echter over het doel. Een drietal minuten later trof D.A.W. wel doel. Een dieptepass van Rob Vijnmans op Brian Peters leek een makkelijke prooi te worden voor de keeper en dacht de bal zijn eigen strafschopgebied binnen te dribbelen om de bal op te pakken. Hij had niet gerekend op Brian Peters die hem bal ontfutselde en eenvoudig de openingstreffer kon aantekenen: 0-1. Een lekker begin dus voor D.A.W. in de 20e minuut toezag hoe G.V.V. de enige kans van de eerste helft kreeg, maar Rens Abbenhuis schoot de bal op de achterlijn voorlangs het Schaijkse doel. Een minuut later was het aan de andere kant van het veld wel raak toen Bas v.d. Ven een vrije trap mocht nemen. De bal, eigenlijk als voorzet bedoeld, werd niet aangeraakt en vloog rechtstreeks het doel in: 0-2. In de 35e minuut een kans op een derde treffer, maar Mike v. Son wist de bal met zijn linkerbeen niet langs de doelman te krijgen. Met een marge van twee treffers ging D.A.W. de rust in.

In de tweede helft ging G.V.V. ’57 meer open huis houden, waardoor D.A.W. een zee aan ruimte kreeg. Het creëerde diverse kansen. Zo werd Bas v.d. Ven door Mike v. Son alleen voor de keeper gezet, maar hij faalde in de afronding. In de 65e minuut volgde de derde treffer alsnog. Een dieptepass van Rob Vijnmans bereikte Dirk v.d. Hoogen die goed naar binnen sneed en de keeper passeerde: 0-3. Hierna liet D.A.W. de teugels wat vieren, wat ervoor zorgde dat G.V.V. ’57 zowaar nog voor het doel van Rik v.d. Linden kwam. De doelman bleef echter goed kijken en zorgde dat de nul voor D.A.W. gehandhaafd bleef. In de slotfase kopte Rik Willems een hoekschop goed op doel, maar had de pech dat de bal van de lijn werd gehaald door een verdediger van Grave. Het slotakkoord was echter toch voor D.A.W. toen Dirk v.d. Hoogen zijn tweede treffer van de middag aantekende. Een voorzet van Rob v.d. Ven werd door de kleine buitenspeler genadeloos binnengekopt: 0-4.

Mooie bijkomstigheid voor D.A.W. was het gelijkspel van titelconcurrent Avesteijn (0-0 tegen D.V.G.). Met Pasen speelt D.A.W. twee wedstrijden. Allereerst op Paaszaterdag tegen Ravenstein en op Paasmaandag tegen W.H.V. uit Loosbroek. Beide wedstrijden worden op het Schaijkse sportpark gespeeld.