DAW heeft zijn 1e nederlaag van de competitie geleden Vianen Vooruit ging er met de 3 punten vandoor.

DAW begon sterk aan de wedstrijd zette vroeg druk op de tegenstander. In de 6e minuut een voorzet van Tim Huberts vanaf links word door de goed spelende Mike van Son tegendraads ingekopt maar keeper Hopman verwerkt de bal tot corner. Deze door Bas van der Ven genomen corner word door Mike met het hoofd en via de onderkant van de lat tot doelpunt gepromoveerd. 1-0. DAW is de 1e helft eigenlijk oppermachtig maar vergeet het overwicht in doelpunten uit te drukken. In de 25e minuut pass van Bas van der Ven op Brian Peters individuele actie maar schiet hard tegen de keeper op een afgeslagen corner word door Rik Willems met de punt op doel geschoten maar de keeper red. Een mislukte voorzet van Bas word door de keeper ternauwernood tot corner verwerkt. Brian speelt Mike aan een mooie actie van Mike maar zijn schot belandt net langs het doel. Stelde Vianen dan hier helemaal niks tegenover nee eigenlijk niet of het moet de kopbal zijn van Mark Daanen die 10 meter langs het doel verdwijnt.

Na de rust speelt DAW een stuk slordiger en matter maar krijgt nog wel de beste kansen. Toch is het Vianen dat zeer dubieus aan de gelijkmaker komt in een onoverzichtelijke situatie word de bal duidelijk door een speler van Vianen naar de in buitenspel verkerende Mark Daanen gekopt iedereen ziet de buitenspelsituatie behalve scheidsrechter Habraken en keurt de goal toe 1-1. 3 minuten later in de 58e minuut Voorzet van Tim Huberts Mike van Son legt uitstekend terug op Rens Wijnakker maar diens schot gaat naast het doel. In de 68e minuut een vrije trap van Bas van der Ven gaat rakelings over de kruising. In de 75e minuut de ingevallen Dirk van de Hoogen glipt langs zijn tegenstander diens lage voorzet word door iedereen gemist. Vianen ruikt dat er nog meer in het vat zit en komt zowaar steeds vaker bij Silvester. Linkerspits Walter Bulkens komt ietwat gelukkig in balbezit maar schiet vrij voor doel de bal te gehaast over. Een minuut daarna in de 86e minuut een volley van Brian Peters verdwijnt snoeihard tegen de ballenvanger. 2 minuten voor tijd een prima voorzet van Mike van Son word door Rob Vijnmans voor de al verslagen keeper op de lat gekopt. Tja……. voetbalwetten. In de laatste minuut van de officiële speeltijd een bal valt tussen verdediging en keeper, Walter Bulkens blijft nu wel cool en schiet Vianen Vooruit naar de 3 punten, DAW ontredderd achterlatend. Volgende week speelt DAW In Oss tegen koploper DESO en krijgen ze de kans om zich te revancheren. Plaats van handeling sportpark de Rusheuvel om 14.30 uur