DAW deed vandaag goede zaken door koploper DESO op sportpark de Rusheuvel met 2-3 te verslaan. De eerste 10 minuten waren weliswaar voor de Ossenaren maar naar mate de wedstrijd vorderde ontstond er een boeiend gevecht. Soms op het scherpst van de snede maar altijd met respect voor elkaar en uitstekend geleid door scheidsrechter van de Doelen.
De 1e kans was voor DESO maar doelman Silvester Rodriquez redde uitstekend. DESO gehavend door schorsingen en blessureleed viel wat terug en was niet die heel sterke ploeg die men zou verwachten. DAW had gewoon het betere positiespel en het middenveld in handen. Dit resulteerde via een combinatie door het midden met Tim Hubers die Mike vrij voor de keeper brengt maar de spits faalt in de afwerking. De aansluitende actie van Brian Peters werd geblokt. Op slag voor rust zou DESO toch nog op voorsprong komen. Een diepe bal op spits Gielis een twijfelende keeper de beste man van DESO (Gielis) legt de bal uitstekend voor waarna deze bekwaam werd afgerond door DESO speler van Orsouw ruststand 1-0
Direct na rust zou DAW op fortuinlijke wijze op 1-1 komen. Aanvoerder Brian Wieleman speelt terug op doelman Maasen deze glijd weg en de talrijk meegereisde Schaijkse supporters zien de bal in het lege doel verdwijnen 1-1. Vanaf dat moment is het DAW dat het beste van het spel heeft. Wat leidt tot kansen van Mike van Son in de 50e en 55e minuut en in de 57e minuut een volley van Dirk die over gaat. In de 60e minuut een kopbal terug op de doelman van DESO, Brian Peters zit ertussen wil de keeper omspelen maar deze haalt Brian neer. Direct rood voor keeper Maasen en een strafschop. Mike van Son schiet de bal op de keeper maar in 2e instantie rond hij wel bekwaam af 1-2. 10 minuten staat het alweer gelijk helemaal vrij achterin maakt DESO spits Michel Gielis met het hoofd zijn zoveelste doelpunt en DAW staat volkomen onnodig weer gelijk tegen de 10 Ossenaren. De ruimtes op het middenveld worden steeds groter maar DAW verzuimd om DESO de genadeklap toe te brengen tot de 88e minuut een aanval over rechts via Rens Wijnakker en Geert Loeffen, Rens legt de bal terug op Brian die de bal half raakt, bal komt terug bij Tim Hubers die de bal uitstekend controleert en snoeihard met rechts de 2-3 binnenschiet. Volkomen verdiend neemt DAW de drie punten mee naar Schaijk alwaar het zondag thuis Ruwaard de tegenstander is.