Voetbalnieuws

DAW 3 op zoek naar een trainer/coach

 • Geschreven door Jan Janssen
 • Categorie: Voetbalnieuws
 • Hits: 549

Ron van der Heijden heeft besloten zijn functie, als trainer/coach van DAW 3, aan het einde van dit seizoen neer te leggen. We vinden dit erg jammer, maar respecteren zijn besluit. Om deze reden zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten voor deze functie, zie de vacaturetekst hieronder.

DAW Schaijk zoekt voor seizoen '21/'22 een trainer voor haar derde senioren voetbalteam. DAW Schaijk 3 maakt onderdeel uit van de A-selectie en komt uit in de reserve 3e klasse. Er wordt twee keer in de week getraind (dinsdag- en donderdagavond), aanvang 20.00 uur. De wedstrijden worden gespeeld op zondag.

We zoeken een trainer die in het bezit is van TC3/UEFA C. We staan hiernaast open voor sollicitanten zonder dit diploma, maar met voldoende ervaring als (jeugd)trainer.

Wanneer een geschikte kandidaat 1 avond in de week kan/wil trainen, dan is dit bespreekbaar.

Ben jij die ambitieuze trainer die met een mooie mix van jonge en ervaren spelers kan en wil werken?

Ben jij de trainer die de juiste combinatie weet te vinden tussen gezelligheid, ontwikkeling en presteren binnen deze spelersgroep?

Dan ben jij onze ideale kandidaat!

Sollicitaties met CV kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon voor deze vacature: Dirk van den Hoogen, coรถrdinator A-selectie senioren voetbal: 06 28555793

Rob van der Ven ook in het seizoen 2021-22 hoofdtrainer van DAW Schaijk

 • Geschreven door Jan Janssen
 • Categorie: Voetbalnieuws
 • Hits: 882

Ook volgend seizoen zal Rob van der Ven de hoofdtrainer zijn van DAW Schaijk. Bestuur, spelers, begeleiding, technische commissie en Rob van der Ven waren unaniem en wilden graag met elkaar door. Zo zal ook in het seizoen 2021-22 Rob voor de groep staan. Het wordt dan het zevende seizoen voor DAWยดer Rob als hoofdtrainer van DAW Schaijk.

Winterinformatie jeugd DAW Schaijk (voetbal)

 • Geschreven door Erwin Christiaans
 • Categorie: Voetbalnieuws
 • Hits: 923
๐‚๐จ๐ฆ๐ฉ๐ž๐ญ๐ข๐ญ๐ข๐ž
Start competitie na winterstop voor de jeugd is 30-01-2021.
Tot nu is het nog niet bekend of de competitie ook daadwerkelijk wordt hervat op deze datum.
Houd dus de DAW Schaijk website goed in de gaten voor de diverse informatie over dit gebeuren.
 
๐–๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ ๐ณ๐š๐š๐ฅ๐ฏ๐จ๐ž๐ญ๐›๐š๐ฅ๐œ๐จ๐ฆ๐ฉ๐ž๐ญ๐ข๐ญ๐ข๐ž
De zaalwedstrijden georganiseerd door de KNVB voor de Jo7, Jo8, Jo9, Jo10 en de Jo11 teams gaan niet door vanwege de regels die zijn opgelegd door het corona virus.
Mochten de regels aangepast worden zodat er daadwerkelijk weer gevoetbald mag worden tegen andere verenigingen dan gaan we oefenwedstrijden organiseren op de vrije zaterdagen na de winterstop tot aan de start van de competitie
Kijk voor het eventuele programma op www.dawschaijk.nl/voetbal/matchcenter .
 
๐–๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐จ๐ฉ
De winterstop loopt vanaf vrijdag 18-12-2020 t/m zondag 10-1-2021.
Er wordt door de teams dus doorgetraind tot en met donderdag 17 december 2020. In de periode van de winterstop zijn er geen trainingen en/of wedstrijden (uitgezonderd kerstzaalvoetbal Jo7 t/m Jo13).
Vanaf maandag 11 januari 2021 starten de trainingen weer.
Het is op dit moment (dd. 26-november) nog niet bekend of we dan de trainingen hervatten met het oude trainingsschema van voor de coronatijd of met het huidige schema (met 1 keer trainen per week en op zaterdag onderlinge wedstrijden). Kijk dus regelmatig op de website van DAW Schaijk voor de eventuele informatie hierover.
 
๐Š๐š๐›๐จ๐ฎ๐ญ๐ž๐ซ๐ฏ๐จ๐ž๐ญ๐›๐š๐ฅ
De kabouters gaan dit winterseizoen niet in de sporthal in Reek spelen en houden dus ook winterstop tijdens de bovengenoemde periode. Dus de laatste training is op zaterdag 12-12-2020 en onze kabouters beginnen weer op zaterdag 16-01-2021
 
๐Ž๐ž๐Ÿ๐ž๐ง๐ฐ๐ž๐๐ฌ๐ญ๐ซ๐ข๐ฃ๐๐ž๐ง
Als er volgens de landelijke richtlijnen weer de mogelijkheid komt na de winterstop voor de oefenwedstrijden, dan kan hiervoor contact worden opgenomen met Gerard Wittenberg via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-22465434
 
๐Š๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ณ๐š๐š๐ฅ๐ฏ๐จ๐ž๐ญ๐›๐š๐ฅ ๐‰๐จ๐Ÿ• ๐ญ/๐ฆ ๐‰๐จ๐Ÿ๐Ÿ‘ ๐จ๐ฉ ๐ฆ๐š๐š๐ง๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ– ๐ž๐ง ๐๐ข๐ง๐ฌ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ— ๐๐ž๐œ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ
Voor de teams Jo7 t/m Jo13 wordt er kerstzaalvoetbal georganiseerd. Dit is op maandag 28 en dinsdag 29 December in de sporthal de Eeght in Schaijk en door wordt door DAW Schaijk georganiseerd.
Het programma is als volgt:
Maandag 28 december: 10:00 t/m 12:15 uur Jo7 + Jo8-2 + Jo8-3
Maandag 28 december: 12:15 t/m 14:45 uur Jo8-1 + Jo9-2 + Jo9-3 + J09-4
Maandag 28 december: 14:45 t/m 17:00 uur Jo9-1 + Jo10-1 + Jo10-2 + Jo10-3
Dinsdag 29 december: 13:00 t/m 15:00 uur Jo11-1 + Jo11-2 + Jo11-3
Dinsdag 29 december; 15:00 t/m 18:00 uur Jo13-1 + Jo13-2 + Jo13-3
Het programma van het kerstzaalvoetbal kun je ook vinden op de website van DAW Schaijk op www.dawschaijk.nl/voetbal/matchcenter
 
๐€๐œ๐ญ๐ข๐ฏ๐ข๐ญ๐ž๐ข๐ญ ๐‰๐จ๐Ÿ๐Ÿ“ ๐ญ/๐ฆ ๐‰๐จ๐Ÿ๐Ÿ— ๐ž๐ง ๐Œ๐จ๐Ÿ๐Ÿ•:
Voor de voetbaljeugd van Jo15 t/m Jo19 en de Mo17 is helaas tot nu toe nog niets gepland i.v.m. de corona regels maar we zijn jullie zeker niet vergeten. Hier komen we later op terug!
 
๐‚๐š๐ซ๐ง๐š๐ฏ๐š๐ฅ
Van zaterdag 13-02-2020 t/m dinsdag 16-02-2020 is het carnaval.
Hoe we hier mee omgaan is nu nog niet bekend bij het verstrekken van al deze informatie maar t.z.t. komen we daar nog op terug.

PANNA! Sterrenteamdag bij DAW Schaijk op vrijdag 23-oktober (voor de jeugd t/m 13 jaar)

 • Geschreven door Erwin Christiaans
 • Categorie: Voetbalnieuws
 • Hits: 1000

Bericht namens het voetbaltijdschrift PANNA!

Wil jij een te gekke voetbaldag beleven en een nog betere voetballer worden? Schrijf je dan in voor de PANNA! Sterrenteamdag op vrijdag 23 oktober bij DAW Schaijk!

Op de vrijdag in de herfstvakantie organiseert het voetbaltijdschrift PANNA! in samenwerking met de gediplomeerde trainers van voetbalscholing.nl de PANNA! Sterrenteamdag in Schaijk. Deze voetbaldag is geschikt voor alle kinderen van 7 tot en met 13 jaar. Op de dag staat plezier centraal en ervaren de kinderen hoe het is om te trainen als een ster. Daarnaast wordt er kans gemaakt op een plaatsje in het PANNA! Sterrenteam, een selectieteam met de beste deelnemers van heel Nederland. Voor een prijs van 34,95 krijgen de kinderen een volledig tenue, een goodiebag vol leuke voetbalitems en natuurlijk een dag vol plezier. De eerste activiteiten zullen beginnen om 10:00, het einde van de dag zal rond 14:45 zijn.

Bij alle activiteiten zullen de coronaregels worden nageleefd. Helaas is daardoor niet mogelijk om de deelnemers van een lunch te voorzien, deelnemers zullen dus zelf hun eten en drinken mee moeten nemen. Omkleden op locatie is uiteraard wel mogelijk, ook daarbij worden de coronaregels gehandhaafd.

Voor inschrijven en meer informatie bezoekt u de website www.pannasterrenteam.nl, hopelijk tot 23 oktober!

 

Panna