Voetbalnieuws

Indelingen jeugdteams voetbal seizoen 2021-2022

 • Geschreven door Nico Geurts
 • Categorie: Voetbalnieuws
 • Hits: 1405

Beste spelers en ouders,

Vandaag zijn de laatste wedstrijden voor de regiocup gespeeld en dat maakt het nu tijd voor de publicatie van de teamindelingen jeugdvoetbal 2021-2022. Deze indelingen zie je in bijgaand overzicht en daarin zie je ook voor welk team er nog vacatures bij leiding/trainers bestaan. Belangstellenden kunnen zich uiteraard melden! 

Vriendelijke groet,
Jeugdafdeling voetbal

DAW Schaijk heren 1 verzorgt trainingsavonden voor de jeugd!

 • Geschreven door Erwin Christiaans
 • Categorie: Voetbalnieuws
 • Hits: 258

Afgelopen week hebben Jacco, Hidde en Robyën een training van de Jo-1 overgenomen en de spelers eens flink onder handen genomen. Een initiatief vanuit het jeugdbestuur en DAW Schaijk 1 om de samenwerking aan te gaan in deze bijzondere voetbalperiode.

Een week eerder hebben Freek, Robbert, Jaap en Niels de zeven teams van de Jo-9 en Jo-10 getrakteerd op een professionele training en ook heeft keeper Rick met assistent Mike de jeugdkeepers de fijne kneepjes van het keepersvakbijgebracht.

9 DAW 1 spelers die 85 jeugdspelers laten zien dat De Aanhouder Wint.
#jonggeleerd
#denkeninmogelijkheden

Sfeerimpressie van de trainingsavonden

DAW1 training1

DAW1 training2

DAW1 training3

DAW1 training4

DAW1 training7DAW1 training6

DAW1 training5

DAW 3 op zoek naar een trainer/coach

 • Geschreven door Jan Janssen
 • Categorie: Voetbalnieuws
 • Hits: 899

Ron van der Heijden heeft besloten zijn functie, als trainer/coach van DAW 3, aan het einde van dit seizoen neer te leggen. We vinden dit erg jammer, maar respecteren zijn besluit. Om deze reden zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten voor deze functie, zie de vacaturetekst hieronder.

DAW Schaijk zoekt voor seizoen '21/'22 een trainer voor haar derde senioren voetbalteam. DAW Schaijk 3 maakt onderdeel uit van de A-selectie en komt uit in de reserve 3e klasse. Er wordt twee keer in de week getraind (dinsdag- en donderdagavond), aanvang 20.00 uur. De wedstrijden worden gespeeld op zondag.

We zoeken een trainer die in het bezit is van TC3/UEFA C. We staan hiernaast open voor sollicitanten zonder dit diploma, maar met voldoende ervaring als (jeugd)trainer.

Wanneer een geschikte kandidaat 1 avond in de week kan/wil trainen, dan is dit bespreekbaar.

Ben jij die ambitieuze trainer die met een mooie mix van jonge en ervaren spelers kan en wil werken?

Ben jij de trainer die de juiste combinatie weet te vinden tussen gezelligheid, ontwikkeling en presteren binnen deze spelersgroep?

Dan ben jij onze ideale kandidaat!

Sollicitaties met CV kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon voor deze vacature: Dirk van den Hoogen, coördinator A-selectie senioren voetbal: 06 28555793

Rob van der Ven ook in het seizoen 2021-22 hoofdtrainer van DAW Schaijk

 • Geschreven door Jan Janssen
 • Categorie: Voetbalnieuws
 • Hits: 1047

Ook volgend seizoen zal Rob van der Ven de hoofdtrainer zijn van DAW Schaijk. Bestuur, spelers, begeleiding, technische commissie en Rob van der Ven waren unaniem en wilden graag met elkaar door. Zo zal ook in het seizoen 2021-22 Rob voor de groep staan. Het wordt dan het zevende seizoen voor DAW´er Rob als hoofdtrainer van DAW Schaijk.