• Gepubliceerd in Voetbalnieuws
DAW 2 speelde deze zondagmiddag tegen De Zwaluw uit Oeffelt. In de heenwedstrijd bleek dit een stugge ploeg te zijn. Deze wedstrijd was dat op de toendravlakte in Schaijk niet veel anders. DAW 2 speelde zichtbaar onder haar kunnen in deze partij. Toch kwam het via een mooie aanval op voorsprong. Een prima pass van Tim Huberts bereikte Niels de Groot. Als een echte nummer 14 ging hij prima door aan de rechterkant. Met een goede, strakke pas bereikte hij Rob Vos die als eindstation van deze “beste” aanval fungeerde: 1-0. Dit zou ook de ruststand zijn.

In de tweede helft waren er enkele mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden. Onder andere Ron Appelhof (na een mooie voorzet van Rob van der Ven) en Rob Vos lieten kansen onbenut. Zelf moest DAW hierdoor uitkijken om niet tegen de 1-1 aan te lopen. Gelukkig was dit niet het geval waardoor weer drie punten aan het totaal werden toegevoegd. De teller staat inmiddels op het gigantische aantal van 46 punten. Leuke bijkomstigheid was dat Boekel Sport 2 wederom punten liet liggen. DAW heeft nu een gat van twaalf verliespunten op de nummer twee.

Deze voorsprong op de ranglijst wordt komend weekeinde hopelijk geconsolideerd tegen laagvlieger HVCH 3. Toch mag deze ploeg niet onderschat worden. We gaan ervan uit dat dit ook niet gaat gebeuren. De wedstrijd wordt in Heesch gespeeld om 13.00 uur.
Tagged under Senioren