DAW 2 heeft aan de verre reis in het Limburgse land drie punten overgehouden. Dit was alweer de 14e zege op rij voor de Schaijkse ploeg. Na een 1-2 ruststand werd het uiteindelijk 2-3 voor DAW.
In de 35ste minuut maakte Rob Vos 0-1 na een voorzet van rechtsback / rechtshalf / rechtsbuiten Niels de Groot. Twee minuten later was het alweer 1-1 na een snelle uitbraak van Montagnards. Het was de eerste keer dat ze voor de goal kwamen en Rik van der Linden van dichtbij zagen. In de 41ste minuut kwam DAW weer verdiend op voorsprong na een hakbal Rob Vos op aangeven van wederom Niels de Groot.

De tweede helft drukte DAW 2 goed door en kwam na een vrije trap van Rob van der Ven, precies op het hoofd van Jeroen van Dijk op 1-3. DAW gaf zoals gewoonlijk de hele wedstrijd niets weg dus de wedstrijd leek gelopen. Daar dacht de scheidsrechter anders over en legde de bal in de 72ste minuut plots tot ieders verbazing (ook de spelers van Montagnards) op de stip. Daar wist Montagnards wel raad mee (zouden wij ook doen) en scoorde de 2-3. De wedstrijd werd weer spannend en Montagnards probeerde met lange ballen toch de 3-3 te forceren. Verder dan een paar halve kansjes kwamen ze niet. De wedstrijd had overigens allang beslist kunnen zijn. Tussendoor raakten Niels de Groot en Jeroen van Dijk de lat en een 1 tegen 1 situatie met de keeper van Montagnards werd jammerlijk gemist.

Uiteindelijk gingen we toch met de drie punten naar Schaijk. Speciale dank gaat uit naar de twee A1-spelers (Gerwin Wittenberg en Jeroen Caspers) die toch op een vrije zondagmorgen helemaal met een stelletje ongeregeld mee naar het Limburgse land wilden reizen op hun vrije zondag om reserve te zitten bij DAW 2. Voetbal is een teamsport en zo zie je maar weer: We hadden ze hard nodig.

DAW 2 heeft nu 18 punten meer verzameld dan concurrent Boekel Sport 2. Wel heeft Boekel nog twee wedstrijden tegoed. DAW 2 heeft aan één puntje genoeg om het kampioenschap binnen te slepen. De eerste kans is de thuiswedstrijd tegen Vitesse '08 uit Gennip. Deze wedstrijd wordt aanstaande zondag om 11.00 uur gespeeld op D'n Heuvel. Overigens is puntverlies van Boekel Sport ook voldoende voor de titel; Zij spelen aanstaande donderdag en zondag een competitiewedstrijd.