DAW 2 boekte een overwinning in en tegen Milsbeek. Op zich niets bijzonders want ze hebben dit seizoen wel eens vaker gewonnen maar gezien de samenstelling van de groep en de vele omzettingen mag het best een knappe overwinning genoemd worden (er waren zoveel geblesseerden dat er zelfs een extra auto ingezet moest worden om alle spelers in Milsbeek te krijgen). Gezien de jeugdige samenstelling van de groep (vijf A-spelers) kan worden geconstateerd dat het met de toekomst van DAW wel goed zit. De gastspelers waren Stefan van Kreij, Frank van Veen, Glen Willems, Thomas Remmits en Jeroen Caspers. In totaal hebben op Paasmaandag zeven A-junioren op moeten draven om de selectie 1-2-3 compleet te maken, waarvoor dank.

Na vijf minuten scoorde Ron Appelhof de 0-1. De verdediger van Milsbeek had niet in de gaten dat Ron zo snel was en met een typische Ron actie gleed hij de bal tegen het netje. De voorassist kwam op naam van Thomas Remmits, waarna vervolgens Rob Vos de bal schampte en zo bij de tweede paal door Ron werd binnen gewerkt. Na 20 minuten maakte Milsbeek gelijk. Een voorzet werd knap met een volley bij de eerste paal achter de kansloze Rik van der Linden geschoten. De gehele eerste helft had DAW een duidelijk overwicht maar wist dat niet in doelpunten tot uiting te brengen. Tot de 44ste minuut, een schitterende diepe bal van Joost Heurkens op de pijlsnelle Thomas die met een knappe voorzet Rob in stelling bracht, een niet te missen kans 1-2. Hij had zich donderdag op het trainen een beetje gespaard (denk ik) om op Paasmaandag te schitteren en dat betaalde zich nu uit. De teleurstelling van de nederlaag van PSV spoelde hij op deze manier weg.

De tweede helft hetzelfde spelbeeld, DAW met meer balbezit maar veel kansen dwong men niet meer af. Milsbeek daarentegen wist zich de gehele tweede helft tegen de solide verdediging (en verdedigen begint al voorin) helemaal geen kans af te dwingen dus uiteindelijk gingen de drie punten verdiend mee naar Schaijk.
Na afloop werd DAW in de kleedkamer nog zeer netjes getrakteerd door Milsbeek op een aantal fluitjes bier vanwege het kampioenschap, normaal gesproken zijn die niet aan DAW 2 besteed maar met dit dorstige weer werden ze toch goed weggewerkt.

Volgende week speelt DAW 2 thuis tegen Venray 4.