Zondag 11 september 2011

We begonnen met een heli-heli-helikopter waarbij Leonie bijna opsteeg. Ja ja, tijdens de warming-up werden de 'goeie' grappen weer uit de mouw geschud.

Nadat we in het kleedlokaal de opstelling te horen kregen liepen we vol goede moed het veld op. De eerste 10 minuten werden we al flink onder druk gezet, maar Dames 3 stond hier boven en maakte, tegen de verhouding in, toch 0-1, jippieeeeee. Lennie loeffen scoorde met een come back na 6 maanden niet gevoetbald te hebben. Dit goaltje werd mede mogelijk gemaakt door een prachtige assist van Renske.

Helaas konden we dit niet lang vast hoouden en werd het 1-1.  Maar na 2 minuten riep Lies-an met een schorre stem vanuit de zijlijn : Pleun ''kom uit je hol'' Vos. en hierop werd goed gereageerd, ze maakte een assist naar lennie die 'simpel' afmaakte. Na 5 minuten goed rond gespeeld te hebben, maakte Dn Loef een derde treffer, en ja nu snapt iedereen hem wel, een h-h-h-h-hattrick. Na de 3e goal zakte Daw in en Festilent maakte hier gebruik van, ze scoorde de 2-3, en niet veel later ook de gelijk maker.

Met het scorebord op 0-0 gingen we de rust in. Na een paar goede adviezen van Mieke, Ibo en tijdelijke coach Anke hervatte we de 2e helft.

We begonnen slap en daardoor werd het al snel 4-3, helaas ook de 5, en de 6-3.

Lennie kwam het veld weer in en schoot na 10 seconde heel nonchalant op goal en tot iedereens verbazing zat ie er nog bijna in ook nog!

Danique veroverde de bal gelijk weer terug en maakte een prachtige solo actie. Helaas kwam hier geen goal uit voort.

Met 82 minuten op de teller scoorde lennie met haar prachtige slanke rond gevormde billetjes een 4e treffer. Jeeej doelsaldo van vorig jaar verdubbeld in 2 wedstrijdjes!

De scheidsrechter keek op zijn 'Rolex' en besloot dat de 3e helft kon beginnen. En tot niemands verbazing verliep de 3e helft vlekkeloos, en ook voor Kelly die bierdienst had!

Hopelijk pakken we volgende week wél 3 puntjes.