• Gepubliceerd in Voetbalnieuws
De mannen van Sinas-boy knoeperd moesten vandaag aantreden uit naar hes. Vorige week werd SDDL op n vroege kerstmiddag ingepakt met 9-1 en de mannen van der knoeperius Koiper me zunne kaugom werden via paalgraven naar heesch geleid.
In de kleedkamer was de sfeer niet te houwen. Iedereen nog in trance van de vorige 9-1 overwinnigen op de rookworst boerkes uit demen. De warm up gin voortreffelijk, het wekelijkse 1x raken spel ging met de handjes op de rug prima van slag. Ruud, de donker krullige valderama zegers was terug in de lineup als zijnde defensive tackle.
Markos el torro had weer een zaad-jel 1e klas bedacht waardoor DAW de wei ingestuurd werd met maar 1 opdracht…winnen…and biggggg. Omdat in deze comp is gebleken dat er 4 goeie teams zijn, en 8 in de cat. ik kan beter thuis blijven teams, diende er gewoon gewonnen te worden door de selecaooo onder leiding van de directeur fanclub Sintia Stone…knoeperd.
DAW begon fel en volgens heesch insider COeee. Had ie na de aftrap al gezien dat het just one of the days zou worden. en gelijk kreeg de stoemperd van het Mackenhof. Met de topshutzer op de bank, dikke, de steakhouse burger van DAW 5 werd gebenched omdat de leiding van daw 5 niet was uitgenodigd op zn housewarming terwijl deze Mc Bacon bij tecnnich manager Torro nog geen half jaar geleden alles kort had gezopen en al aan de trap was begonnen te knabbelen omdat de honger hem parte speelde. Waarom? Waaarom? N paar uitndogingen, n paar flesjes bier extra, een haffel hapjes extra..en niemand had stampij gemaakt.. maar de leiding was zichbaar op hun tuinslangen getrapt.. dikkevlaggen.

Anyway… het 5e was heer en meester in heesch en kreeg na 15 minuten al n paar goeie kansen maar de botrans stond nog in de P stand van de versnelling.
Totdat daar Markos el torro, de stier van de costa brava, de soprano van de snoopies met een afgemeten voorzet kwam en CEO dvd paleis, u hoeft u niet meer te vervelen op zaterdag avonden… NJF Visschers zijn bussiness kaartje afgaf met een spijkerharde kopbal binnekant paal, TOREEEEEEEE… 0-1. Tore des monats!! http://www.youtube.com/watch?v=nBQ6gCrrupA trend was gezet en Heesch kwam er eigenlijk nauwelijks meer uit… vervolg was dan ook een wederom een goeie aanval aan de rechterkant… een scrimmage voor de goal leide tot wederom een passje van de La Rosaleda tourist el torro, bij wederom NJF Visschers, de spil van dn MSD, die de bal met links als een halve volley in de verre hoek lepelde, de verdediger van HVCH kwam te laat en gleed met bal en al de netten in, en zn noppen minuten lang uit het web van de goal moest zien los te maken. 0-2. Gallery play unlocked.
De 0-3 kwam nie veel later door een goed doorzetten van Benjamin Button van das funfde die op rand 16 oog in oog kwam te staan met de keeper en de bal prachtig over hem heen lopte. De kuiper ondertussen al bezig om de technische comissie van zich af te schudden, keek, en zag dat het goed zat. Ook de 0-4 kwam nog voor de rust.. Zeeeeenger, de mid mid van DAW 1 van het laatste decennia, werd prima vrijgespeeld op rand 5 meter door de benjamin, en ook de zeger staat door zijn koelbloedigheid met een straffe schuiver in de verre hoek nu op de felbegeerde daw site. Maar de DAW 5 trein was al op stoom, en net zoals een beleggers trein op stoom is in tijde van winst en iedereen die geen kaartje had, kon alleen maar hopen. Zo ook hvch, en van hoop, werd het wanhoop, en van wanhoop een puinhoop!! want daar was de 0-5: door een goeie combiantie kwam daw vrij op de 5m maar werd deze er door een speler uitgedoken met zn handen alsof het beachvolleybal was. Elfmeter! Tja en dan hedde een week geleden 2 pingels gemaakt door 2x te missen maar in 2e instantie nog te scoren…echter was er nu de Swa-meister, het kanon van dn dries, de opperjood himself, liever hard dan over… ook ’s avonds. Die de bal opeiste: en de 0-5 van de stip aantekende met een gigantische steep in de linker hoek. Welliswaar afgekeken van guidetti maakte hij met zn 2 handen het hartjes gebaar richting de knoeperd. Die al met n half lauwe de daw site aan t bestoken was. En Oppeens galmde er door swa geïnitieerde sound door t sportpark van heesch. Wilt u meegenieten..klik dan snel op deze link: alleen vandaag gratis: http://www.youtube.com/watch?v=p4s-xeTVpzg
Andere ajacied botrans bult, voelde zich wat onder gewardeeerd, het harde werken had hem zeker wat kansen opgeleverd maar de Mercedez apparatuur in de botrans was niet goed afgestemd waardoor de Kamazen van Heesch hem simpel konden verdedigen.
Echter was het toch de botrans van R. Vos met gele cabine die nog de 0-6 kon aantekekenen:
Hooort m s hier joh: http://www.youtube.com/watch?v=gruRptuQCUU&feature=related
Wanna gek, wegens geluidsoverlast werd er afgefloten voor de rust.

De

Bij 0-6 hedde natuurlijk wenig te moelen, zo ook de kuiper die meer bezig om zn video van de 1e helft te slijten op marktplaats dan met n peptalk. Uiteindelijk bood ene Ralf Albers 3 snickers en n Jilz.
DAW HVCH
Goals 6 0
Shots on Target 12 1
Fouls 0 (Joey was er nie bij) 9
Yellow cards 0 (nicky stond wissel) 1
Red Cards 0 (neelen deed met 6 mee) 0
Penalties 1 (swa liet tina turner go wild) 0

The Halftime report was sponsored by: R. Vos Logisticks, Duimelot voor al uw kinderkleertjes en DVD paleis, brengt holleywood bij u thuis!
De goddelijke kanaries vertrokken al snel uit het kleedhuis, waardoor de aura om de ploeg bleef hangen. DAW was in de 2 helft ook verruit de gevaarlijkste ploeg en ging vrolijk verder.
Een weergaloze combi aan de linkerkant zette CFO van Daw 5 ralf visschers vrij en die bleef koel en met een steekbal over de hele zette hij zijn bruur vrij, die het ijzerwerk van de Arcelor Mittal te heesch deed klinken… onderkant lat! Tegen de lat! Tis nie waaaar he..
Echter stoomde DAW door wat leed tot de enige kans van hvch waarbij de bal niet goed aan de linkerkant verwerkt werkt, de bal voor kwam, half werd weg gewerkt door de DAW 5 D# #= fence. Voor de niet cryptische onder ons.en hvch schoot de bal van buiten de 16 vol in de kruising, stefanius kansloos. 1-6.
HVCH werd iets feller en dikke werd naar eigen zeggen afgezaagd, maar de scheids maakte de traditionele duikbeweging. Snicker Chief Koiper was nietgecharmeerd van de deze duikeling en kwam als n ware tank het veld opgestormd om dikke overiend te helpen. Zie video: http://www.youtube.com/watch?v=NySN_plfiNI

Echter is veerkracht iets wat de all oranges met de paplepel is ingegoten en de 1-7 kwam dan ook snel, een corner volgde en dikke de teamspeler pur sang, tot vandaag, de man die zo geil is op de statistieken op de site, die met WiFi ook bereikbaar zijn in de reek ging ie voor eigen succes maar desalnietemins tikte ie de bal voor de voeten van de man met 4 sterren, 3 gouden en 1 bruine, swa. Een echte ajax goalm was het gevolg, per ongeluk op de linker veter geraakt,van meter of 3 bungelde de bal erin.
DAW wilde de dubbele cijfers en de verguisde man van DAW 4 nam hierin het voortouw. Moeilijk in omgang, te weinig wassen van zn haarband, teveel mayo op zn gehaktbal, em gekarateriseerd als n jilz boy. Maar hier heeft de leiding van de so you think u can score equipe maling aan. Deze power forward was met n droge knal in de bovenhoek en vervolgens met een directe vrije trap in diezelfde bovenhoek goed voor de 1-8 en 1-9 voor de schaijke azzuri.
DAW reisde af naar dn heuvel na wederom na een 9-1 overwinning.. de swung zit er nu echt in, en voor degene die nog geen passpartout heeft voor de komende 3 wedstrijden kan alleen zichzelf (of bult) de schuld geven. Aangekomen op dn heuvel vloeide de Pils&Jilz rijkelijk. Ook al werd das funfde geen periode kampioen, het bier kwam er toch wel.We moesten het alleen zelf halen.
Jilz Cowboy Ron vd heijden,( maar ik heb n huis van wanroy) telde af en bij de 5 werd ie weer goed geraakt, DAW 5 was weer goed voor een litertje apfelkorn, 9 L bier en n pitcher Jilz.

Met 18 voor en 2 tegen liggen de mails van de TC weer op de loer echter zal co-sponser Jilz roba en rohi niet snel meer laten gaan. Volgende week de kraker in de kantine ajx-fey. Hier zal daw 5 verdeeld worden in 2 kampen. F-side vs Maastribune.

Was getekend,

Jilzz

Tagged under Senioren