Helaas voor DAW 1 is de 10de  wedstrijd van deze competitie zonder punten geëindigd. Gezien de interne strubbelingen ( trainer per direct vertrokken ) bij Hapse Boys werd er al een gemotiveerde tegenstander verwacht en dit werd ook in de praktijk gebracht.

Hapse Boys speelde zeer compact en gedreven en dit resulteerde in een aantal mogelijkheden aan beide zijden in de 1ste helft. In het laatste gedeelte van deze helft had DAW wat meer de overhand, maar de uitstekende keeper van Hapse Boys, Koen Giesbers, was elke keer een niet te passeren obstakel. Onder meer een schot van Brian Peters kon hij ternauwernood tot corner verwerken en een kopbal van Rob Vijnmans zeilde vlak voor het rustsignaal rakelings langs het doel.

In de 2de helft begon DAW, zoals het de 1ste helft eindigde. Veel druk op het doel van Hapse Boys, maar niet veel meer dan mogelijkheden, die helaas niet tot doelpunt gepromoveerd konden worden. In de 50ste minuut kopt Brian Peters vrij voor doel een voorzet van Rens Wijnakker in de handen van de doelman. Er volgen mogelijkheden voor Robbert Knipping, Brian Peters en Marc Raaijmakers, maar deze kunnen geen van allen tot doelpunt gepromoveerd worden.

Hapse Boys komt niet meer in het strafschopgebied van DAW, tot aan de 85ste minuut. Joost vd Groes verschijnt plotseling vrij voor Rik v/d Linden. Deze weet echter zijn inzet onschadelijk te maken. Niet veel later volgt toch nog de enigszins geflatteerde voorsprong voor Hapse Boys. Mark Lomme zet prachtig voor en Joost v/d Groes kopt tegendraads in: 1-0 voor Hapse Boys.

DAW probeert daarna nog, in de rijkelijk toegekende blessuretijd, de bakens te verzetten. Na een steekpass van de ingevallen Tim Huberts schiet Brian voorlangs en in het slotoffensief kan Niels de Groot net niet genoeg kracht achter zijn schot zetten, waardoor de keeper nog redding kan brengen.

Eindstand 0 – 1 en daarmee het eerste puntverlies voor DAW in dit seizoen.

Volgende week uit tegen Montagnards uit Bergen ( L ) en de mogelijkheid om eea weer recht te zetten.