Op zondag 20 november traden de oranjehemden aan tegen het Limburgse Montagnards. Een tegenstander die vorig jaar op eigen veld nog met 1-5 werd verslagen. Deze middag kwamen ze echter scherper voor de dag.

DAW begon matig aan de wedstrijd wat direct resulteerde in een klein kansje voor de thuisploeg die door rechtsback Niels onschadelijk werd gemaakt. In de 8e minuut is het echter wel raak voor Montagnards. DAW wilde aan aanvallen gaan denken waardoor het defensief niet goed stond. Balverlies voorin werd DAW om deze reden fataal. Na een goede steekpass vanuit het middenveld, kwam clubtopscorer Rob Roosenboom oog in oog met DAW-doelman Rik vd Linden. Roosenboom wist wel raad met dit buitenkansje en met een droge schuiver zette hij de 1-0 op het scorebord.

DAW gaat echter goed om met deze tegenslag. In de 13e minuut gaat begint Rens Wijnakker aan een dribbel in de het strafschopgebied en wordt hij onreglementair gestopt. Bas vd Ven schiet deze bal onberispelijk binnen waardoor het weer gelijk staat op de Venhorst.

Vervolgens krijgt DAW een aantal hoekschoppen en vrije trappen aan de zijkant als gevolg van het stevige spel van Montagnards. Deze worden echter zelden goed voor het doel gebracht waardoor er relatief weinig gevaar uit ontstaat. De enige mogelijkheid die zich hieruit voordoet is een kansje voor Rob Vijnmans na een vrije trap van Rens Wijnakker. De routinier komt echter net tekort om binnen te werken.

In de 24e minuut wederom een mogelijkheid voor DAW. Vaste wingman Brian Peters ontdoet zich van een aantal tegenstanders, zijn schot gaat echter rakelings naast. Enkele minuten later een kans voor Marc Raaijmakers na een voorzet van Rens Wijnakker. De benjamin van het team schiet echter hoog over met zijn mindere linkerbeen.
Daarna weer een aanval van DAW waarbij Marc strak voorzet. Brian pikt de bal op en schiet op goal. Helaas voor DAW heeft de keeper weinig moeite met deze poging. Vlak voor rust nog een mogelijkheid voor de thuisploeg in de persoon van Kleeven. Zijn schot is echter niet genoeg om keeper Rik in verlegenheid te brengen waardoor beide teams gingen rusten met een gelijke stand.

In de tweede helft een zichtbaar sterker DAW. Ondanks dit overwicht krijgt de spits van Montagnards direct na rust een levensgrote kans na klungelwerk bij DAW achterin. Gelukkig werd deze bal naast het doel geplaatst waardoor er opgelucht adem gehaald kon worden. Vanaf dit moment is het eigenlijk enkel DAW dat echte kansen krijgt. De grootste is waarschijnlijk voor Marc Raaijmakers na goed voorbereidend werk van zijn aanvalspartner Brian Peters. Helaas weet eerstgenoemde de bal niet in maar over het lege doel te plaatsen. Hierna volgen mogelijkheden voor Robbert Knipping en wederom Marc, maar deze monden helaas niet uit in doelpunten. In de 60e minuut laat centrumspits Robbert Knipping van zich horen. Hij mist echter fortuin bij de afronding want zijn prima kopbal beland op de kruising.

In de 65e minuut betreed Dirk vd Hoogen het veld en deze invalbeurt ging niet onopgemerkt voorbij. Bij één van zijn eerste acties ontdoet hij zich van zijn directe tegenstander en brengt de bal strak voor het doel. In de kluts gaat de bal omhoog waar Rob Vijnmans met zijn lengte kan profiteren en zo de 1-2 op het scorebord zet middels een kopbal.

Vlak hierna gooit Dirk vd Hoogen de wedstrijd in het slot. Robbert wint het kopduel van zijn tegenstander waardoor Dirk vrij voor de keeper komt en weet af te ronden: 1-3. In het laatste kwartier volgen nog schoten van Bas vd Ven en Brian Peters maar deze zorgen niet meer voor een uitbreiding van de score. Kortom, DAW wint mede dankzij een uitstekende invalbeurt van Dirk vd Hoogen de lastige uitwedstrijd bij Montagnards. A.s. donderdag oefent DAW tegen het vaandelteam van Volkel aangezien er zondag 27 november niks op het programa staat. Zondag 4 december hervat DAW de competitie tegen de drager van de rode lantaarn, Olympia'18 uit Boxmeer.