Het is DAW niet gelukt om in de 1ste wedstrijd van de terugronde punten mee te nemen uit Boxmeer.In een meer spannend dan goede wedstrijd van beide kanten trok Olympia aan het langste eind door een doelpunt vlak voor de rust. Dit bleek na 65minuten (!) voetbal in de 2de helft de winnende te zijn.

DAW startte ietwat ongeconcentreerd aan de wedstrijd. Olympia kreeg hierdoor al in de eerste 4 minuten een 2-tal kansen op mogelijkheden, maar ze wisten hier geen raad mee. Opvallend was de onnauwkeurigheid in het spel van DAW, waardoor ook zij niet meer dan wat mogelijkheden bij elkaar konden sprokkelen in de 1ste helft. Robbert Knipping en Rob Vijnmans krijgen wat kansen, maar weten deze niet tot doelpunt te promoveren. Ook Olympia kan niet gevaarlijk bij het doel van Rik vd Linden te komen het lijkt op een brilstand af te stevenen in de rust. Tot aan de 45ste minuut: een diepe bal van Olympia middenvelder van der Ligt gaat in de richting van spits Tom Strik. Door miscommunicatie tussen Niels en Rik komt hij plotseling vrij voor goal en hij weet wel raad met dit buitenkansje. 1-0 voor Olympia.

Wie gedacht zou hebben dat DAW anders het kleedlokaal zou komen, kwam bedrogen uit. Zeker in het 1ste kwartier van de 2de helft kon er geen kans gecreeerd worden, deels door zelf te weinig tempo te spelen en deels doordat Olympia niet de intentie had om er een attractieve wedstrijd van te maken. Met zijn allen achter de bal, ver op eigen helft en veel verzorgingsgevallen. Het tempo was en bleef uit de wedstrijd, maar toch konden in het 2de deel van de 2de helft nog een aantal momenten genoteerd worden. Zo ging in de 65ste minuut een vrije trap van Rens Wijnakker rakelings langs de verkeerde kant vd paal.In de 78ste minuut krijgt Robbert Knipping, na een kluts, de bal voor de voeten. De keeper brengt gedeeltelijk redding en de rest doet een verdediger van Olympia, die de bal van de doellijn haalt. In de 2de helft krijgt Olympia in de tegenstoot ook een aantal mogelijkheden, maar deze zorgen niet echt voor gevaar voor het DAWdoel.Het slotakkoord is voor DAW. In blessuretijd spat een geweldige knal van de ingevallen Tim Huberts uiteen op de paal.

De bijgetelde (niet eens onterechte) 20 minuten blessuretijd kunnen niet voorkomen, dat DAW voor de 2de keer deze competitie verliest. Volgende week zondag 11 dec. de laatste wedstrijd voor de winterstop. Thuis tegen Milsbeek. Aanvang (zoals altijd) 14.30 uur.