• Gepubliceerd in Voetbalnieuws
Is it a plane? Is it Superman? No its a BIRD!!

Daar stond HIJ dan! Gepolijste schoentjes, kersverse scheenbeschermers, oortjes gewassen en beide sokken 2,5 centimeter onder de knietjes omgezoomd! Coach Vogel ging doen waar HIJ (als enige van ut zuvvende overigens) het hele jaar door onder het ijzersterke bewind van Jan Hennenvelt voor had getraind: een wedstrijd voetballen. Als coach zijnde heb je privileges, waaronder het maken van de opstelling. Het briefje van de Familie Vos werd vakkundig de reet mee afgeveegd, en zo posteerde HIJ zichzelf in de spits.

Estria was de tegenstander, maar de roodhemden fungeerden vandaag als figurant, want t was gieren en brullen bij DAW 7. Brullen omdat enkele verdedigers, ik zal geen naam noemen Mol en Sideshow Bob, (met bijnamen kom ik ook een eind) een terugspeelbal met hoofd op 55 meter van het doel willen geven en figuranten daar wel raad mee weten! Maar gelukkig was HIJ er. Met een pingel en een sliding stond het ineens 2-2 en HIJ had een hattrick kunnen maken als de field goal wel had geteld. Tot zover de Vogel zijn carrière (bedankt nog voor het bier halen in de 3e helft!).

Enfin, 2e helft vlogen er nog 4 ballen tegen de touwen. 6-2 winst! Lekker belangrijk.

De hoogtepunten van de dag:
- 1 goal werd gemaakt door Rik the lumberjack, die coach Vos vol tranen in de armen vloog! Het zal een zwaar en pijnlijk nachtje zijn geweest gok ik.
- Good old Peer Vos kwam eigenlijk naar zijn broertje kijken maar werd halsoverdekop in de rust gecharterd om de linkerflank te bestrijken. Joost Heurkens nog bedankt voor de schoenen
- coach Tinus blijkt een allergie te hebben voor voetbal. Beterschap nog Tinus, we begrijpen je besluit met het stoppen nu misschien iets beter ;)
- coach Vos regelde niks deze dag.
- Johnny den onze mag geen pingels nemen. En vrije trappen ok nie.
- Basse keizer topscoorder is geworden met +/- 25 doelpunten (whos counting?)
- Bas keizer topscoorder is geworden met het missen van kansen: 4,789. Johan Vos is counting!!!
- Oeli toch ineens blijkt te kunnen voetballen ondanks zijn mega zware kruisknieelleboogbilnaad blessure (?)
- Oeli na vandaag meer heeft gevoetbald dan in de kantine te hebben gezeten: 45 min om 11 minuten.
- coach Vos zich verbaasde over de gezelligheid in de kantine. Hij bleef een keer langer zitten dan 13.30 uur.
- Japi even naar huis is geweest (beneden leeuwen) tussen 14.15 en 14.25! (TGV gaat snel hè)
- niemand eigenlijk Harm van de Camp mistte (wie?)
- we Sander snotjes hopelijk mogen verwelkomen als nieuwe vaandeldrager van de C-selectie! Het velletje kan eraf! (deze grap snapt alleen snotjes en Stijn van lijk van Lith)
- Coach Vos dit jaar nieuwe vriendjes heeft gemaakt bij DAW!

Namens DAW 7 willen we ook nog het Rosenberg trio bedanken. Jammer dat jullie om vage en onduidelijke reden niet bij ons mochten voetballen dit jaar!

Tagged under Senioren