• Gepubliceerd in Voetbalnieuws
Hits: 257.018
Likes: 148.620
Goals: 8

Na de rellen van afgelopen vrijdag in Haren, werden de giganten van het 6e , enigsinds monster na de maaltijd, uitgenodigd door de KNVB voor een uitwedstrijd in en tegen Haren. Niet om puin te ruimen en verkeersborden terug te buigen. Nee om het doelsaldo verder op te schroeven.
De B garnituur van DAW, met als extreem heet bitterballetje, het 6e, heeft flink wat bezettings problemen. Zo worden er meer spelers doorgeschoven dan bij het Thais Open sjoelen, en was het voor het technische brein van het 6e weer een opgave om 11 man op papier te krijgen, laat staan in Haren. Uiteindelijk werd good old Paul Kling gecharterd. Voormalig speler van het negende, Die zijn Palmares van de laatste jaren zo nog wat kon oppoetsen. Inderdaad de wereld op zn kop 96. (op zn kop).

De heren van de megus, hadden in de kleedkamer nog de grootste mond over een nieuwe zevenklapper, die zoals later bleek niet afging. Enfin. Met 11 man, L de vlagger en verloren zoon Nicky ‘The Razorblade’Lukassen op de bank begon het 6e, bij laagvlieger SBV. In de wetenschap dat zij nog geen goal gemaakt hadden in 2 wedstrijden. Ralf ‘wordt nog eerder geraakt door de bliksem, dan dat ie de 0 houdt’ Albers was met 4 meegestuurd, dus daar kon het niet aan liggen.
DAW begon wijfelend. Dat is een kruising tussen kwijlend en twijfelend. Oftewel, gretig maar niet slim genoeg. Totdat daar via een hoekschop van Tim Shule op de kokosnoot van Mark ‘ik heb mn limiet bij NOS NSF wel gehaald en regel binnekort een workshop pushen met de hockeydames’Jansen die met een prachtige achterwaartse kopbal, de binnekant van de paal raakte. En er dus in viel. Ze hadden een officieel scorebord hangen en dus zag ik dat het al na 4 minuten en 7 seconden was.
DAW werd vanaf dat moment beter en beter en de aanvallen volgde elkaar sneller op dan de iphones. Waardoor ook de 2-0 snel geschiedde. Het was NJF Visschers ‘ ook wel eagle eye’van het 6e genoemd, die overzich had, dit bewaarde, en probeerde te verkopen maar door te weinig biedingen de bal naar Tim ‘teletext supporter van Ajax’ School schoof,  die met een lage schuiver in de verre hoek de 2-0 aantekende. Niks aan de hand zou je zeggen….

Totdat het centrale duo Timmy en Hardy v dongen gewoon door het midden probeerde uit te verdedigen en de 2 spitsen van Haren de bal via een powerpoint presentatie presenteerde waarna de bal 2x via een erg slappe inzet en de nopjes van iRosie het doel in belanden.2-2 Tja en daar sta je dan met je scudetto praat en zevenklapper-smoel.  Maar ja daw 6 heeft meer veerkracht dan een bungee-elastiek en direct van de aftrap werd Thijs ‘catch me if you can piloot’v leuken weggestuurd die met een lage strakke pass Torro vd Bogaert in de punt bereikte, die vervoglens  de 2-3 binnen gleed.  Within 37 seconds. Das lekker jonge!

In de 2e helft was het aanvankelijk niet veel beter. SBV kwam er nog af en toe best gevaarlijk uit, maar een individuele actie van speler/coach RWA Visschers besliste het duel al vroegtijdig. SBV was gevloerd en het 6e kon de leun stand weer indrukken. Nicky ‘Riga’s most wanted’ Lukassen werd ingebracht,  die na zijn lelijke enkelblessure helaas tot groot verdriet van hemzelf de A selectie moest verlaten, en zn bruur Sjoey als n ware lonely planet daar heeft achtergelaten’ danste op zijn nieuwe kicks als nooit tevoren, zijn fatamorgana blessure was allang naar Kaatsheuvel verwezen, ging als vanouds van achterlijn naar achterlijn. En bekroonde zichzelf en het 6e nog met de 2-5 waarbij hij uit wederom een corner van Tim oldSchool de bal tegen de touwen knikte. De megus had na de ballen in de tas te hebben gedaaan de 3 punten en maar bijgestopt, was het niet dat SBV nog de 3-5 maakte.
Tagged under Senioren