• Gepubliceerd in Voetbalnieuws
Na wederom een voetbalwedstrijdje tot winstpartij te hebben omgezet staan de bedrijven in de rij om met hun naam op de shirtjes van de gouden generatie te mogen floreren. Tot nu wordt er weinig actie ondernomen vanuit, geruchten gaan dat de prijs omhoog wordt gedreven na elke winstpartij, waardoor de sponsorcommissie hun machtspositie optimaal benut. Natuurlijk zijn er ook andere geruchten, zoals dat de genoemde partij die het sponsorcontract zou willen tekenen niet te bereiken zou zijn. Om dit gerucht alvast de kop in te drukken is uw reporter alvast op onderzoek uitgegaan. Zo vond hij het telefoonnummer 0486 461841, hier zou doorgevraagd moeten worden naar de heer G Vos of wellicht beter nog naar mevrouw P Vos. Mocht er een eerste contact worden gelegd via de email, uw reporter weet niet wat de te nemen stappen doorgaans zijn bij dergelijke contractbesprekeningen, dus ook deze is op slinkse wijze achterhaald. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot zover de eventuele sponsoring door het transportbedrijf, natuurlijk zijn er ook meerdere kandidaten genoemd, een aantal lokale schilders die volgens de zoontjeslief bovengemiddeld geld kunnen incasseren en werk voor elkaar weten te arrangeren door volgens de zoontjes van de concurrent zulk slecht werk af te leveren. De kemphanen hadden dit gelukkig nog uitgesproken voor de wedstrijd begon, want de familie Van Summeren had de daad bij het woord gevoegd en gezorgd voor een volle staantribune op sportpark d’n Heuvel. De ouders van de wederom afwezige Don Juan, volgens de bronnen toch niet op vakantie met z’n liefde, waardoor verwacht wordt dat voor deze reis nog plaats ingeruimd zal worden op zijn overvolle kalender, waren zoals altijd weer present. Stefan ‘vollpumpen oder abhauen’ Van Summeren bestrijdt trouwens de geruchten over de langdurige romance als nonsens, maar fotografen van Das Bild, Party en Hustler weten beter. De kiekjes zullen later gecensureerd verschijnen
Zogezegd was Schaijk uitgelopen voor deze match, of dit nu gebeurd is aan de hand van de familie van Summeren of door het Top affiche is nog ongewis, maar ook minder belangrijk, want de ongeslagen reeks kon weer worden verlengd. Hiervoor hadden de clowneske pen-en-Ipad-likkers die zichzelf leiders noemen een volledig fitte selectie tot de beschikking, waardoor er keuzes gemaakt moesten worden. Na de leuzen die de fanatieke aanhang de vorige week had gescandeerd richting de beide mannen voor het passeren, lees buiten de basis laten, van belangrijke krachten lieten ze duidelijk zien dat dat deze week uitgesloten was, dit natuurlijk tot groot genoegen van de al buiten zinnen zijnde  aanhang toen de opstelling werd voorgelezen door de stadionspeaker.  

De toss werd verloren door vd Heuvel, waardoor het toppertje mocht gaan kiezen welk doel hun topkeeper mocht gaan verdedigen. Met een voorhoede waar je u tegen zegt, was de vraag eigenlijk meer of de topkeeper zin had in een topochtend om balletjes uit het topnet te vissen. Het nadeel van de toss-nederlaag van Ronnie was dat GuestStar Antoine, nogmaals dank voor het meedoen, volle bak tegen de zon in mocht kijken. Kortom dat was niet top! Maar ook deze kleine nederlaag voor de captain kon Das Funfde niet stoppen. De Ossenaren begonnen redelijk fanatiek, zeker ten opzichte van hun drama warming-up, maar na 5 minuten hun te hebben laten uitrazen begon de grote GRAP (Grote Rob Appelhof Pingelshow), de toptegenstander van Roba, die tot op heden nog steeds geen babyborrel heeft geregeld, had het schuim van vermoeidheid, overmatig drank en drugsgebruik al op zijn lippen staan en werd van de vijfde tot de vijftiende minuut de snats voor de ogen gelopen door deze veteraan. Aangezien de hoeveelheid combinaties die hierop volgde niet te beschrijven zijn (er moet ook nog gewerkt worden) een korte omschrijving van het spelbeeld. Roba krijgt de bal rent met bal richting de zestien meter, kaatst met tjub, kaatst met Vos1, kaatst een keer Vos2, Vos1 kaatst een keer met Vos2 en tjub, wat zorgde voor totale desorganisatie in de topdefensie die langszaam afbrokkelde tot een tobdefensie. Het eerste kablaam, luidde dan ook niet veel later, de Robappie penetreerde het strafschopgebied en kon op aangeven van tjub aantekenen voor de zoveelste treffer dit seizoen, daarna ging de show rustig verder waardoor de Vosjes beide nogmaals het net lieten bollen op aangeven van Apps. Schön, dacht de trotse leiding langs de lijn, de publiek tevreden, wij drie punten, de TC gelukkig en de Apfelkorn kon in de rust al de koeling in, toch werd er tweemaal gescoord aan beide kanten eenmaal. Wederom niet de nul dus, een teleurstelling, maar de concentratieverslapping werd direct gecorrigeerd door ’t slangenmens, daar was ’t weer, een fenomeen dat 4 toppers de Maashorst instuurde en vervolgens de nieuwe doelman verschalkte. De doelman liet zijn eigen wisselen nadat hij bij een duel, twee vuisten en een hoofd zichzelf blesseerde, het adres voor de fruitmand moeten bij DAW nog bekend zijn, aangezien de neus van dit jeugdig toptalent vorig seizoen werd bewerkt door een der overmoedige Lukano’s die met een uiterste sliding dacht te kunnen scoren, resultaat geen Tor, wel een gebroken neus. Kortom de splinternieuwe kleedcabines konden worden opgezocht met een 4 – 1 ruststand, wat een luxe!

In de rust werd er veelvuldig gewisseld door twee krankzinnigen, maar dit zou al de voorbereiding moeten zijn voor volgende week voor de topper tegen Udi ’19 11. Enig gevolg was een drama tweede helft, maar wat wil je ook als je je beste spelers naar de kant haalt en zelfs laat vlaggen, dit alles met pijnlijke gevolgen. Het werd zelfs 4-2, het feest bij de toppers werd geopend, het kampioenschap leek te worden binnengehaald door de topper met rugnummer 5, maar ook de ogen van de ingevallen spelers waren geopend. De aanval werd weer gezocht onder leiding van d’n Zeger, die nu al twee weken op rij wordt aangemoedigd door Das Kickmeister en Frau, andere spelersvrouwen zijn nog steeds niet gesignaleerd, zelfs die van Stefan “Ganz Toll in Volendam!” Van Summeren lijkt de weg naar d’n Heuvel niet te hebben gevonden. Met lede ogen zag hij aan dat de corner van Roba zo ineens, hatseflats, op de knie van The Return Of The Big Kwab viel, deze zo erg schrok en hierdoor in het rijtje kwam met Faas Wilkes, Ruud van Nistelrooij, Harry Descheiver en Robert Gesink die allen direct na zwaar blessureleed scoorden bij hun rentree. Een emotioneel moment voor allen, een zogezegd kippenvel-momentje. Met tranen in de ogen dacht hij al aan volgende week, wanneer de reis naar Uden gaat en volgens de McApp daar een McDonalds zit, hij heeft er zin in! Dus Udenaren wees op uw hoede! De volgende hoofdrol deze ochtend werd opgeeist door Robbie R., bekend voor velen van de blokhut aan de grens, de man die met een lasergun in struiken ligt, maar dit leek vandaag allemaal niet te baten, want de rookie of the year, deze titel lijkt hem al bijna niet meer voorbij te kunnen gaan, liet zijn voeten spreken. De zenuwen waren nog duidelijk aanwezig, zodat het spreken in eerste instantie nog leek op stotteren. Maar dus wel een hoofdrol! Tjub zag Zijnet Robbie de diepte ingaan en gaf hem de bal in de loop mee, de topverdediger werd omspeeld, vervolgens werd de vervangend topdoelman ook op het verkeerde been gezet en toen werd het een koud kunstje voor de Zijnet Robbie, pats, hoppa bal tegen het zijnet en met schaamrode kop weer omschakelen. Yep, het oude gevoel is er weer. Niet veel later ging deze publiekslieveling het duel aan met een der topverdedigers, waardoor vervolgens zijn naamgenoot de marge weer wat vergrootte. Maar het slotakkoord was voor de Man of the Last Fifteen Minuts, natuurlijk was het zijnet Robbie die iedereen conditioneel de baas is, in een laatste aanval nog de eindstand op tweemaal 4-1 zette. Op aangegeven van tjub was het Robbie Zijnet die de bal tegendraads de bal aan de binnenkant van het zijnet werkte. De kritiek langs de zijlijn werd getrakteerd op wat onvriendelijke handgebaren door Robbie Zijnet die niet het gevoel had dat hij niet altijd gewaardeerd wordt voor zijn inspanningen door de buitenwereld en zeker niet door zijn mede-Torschutzers.    

Het was een wedstrijd om van te huilen. Maar ook aan al het slechte komt een eind en gelukkig zijn er mooie vooruitzichten want na elf elf bal staat de topwedstrijd tegen runner up Udi op Das Programm, uw helden die dit jaar bezig zijn aan een ijzersterk seizoen, willen in het rijtje komen staan met Dennis Bergkamp, Thierry Henry en David Seaman als the New Invincibles. Daarvoor zal er gewonnen of minimaal gelijk worden gespeeld in en tegen de Tricolores uit Uden, aangezien er bij een gelijkspel een verwijzing wordt gemaakt naar verliespartij en deze nog niet is opgenomen in de Kuijperiaanse Dikke van Dale ligt dit niet in de lijn der verwachting.              
Tagged under Senioren