• Gepubliceerd in Voetbalnieuws
Het weer was prachtig, en het affiche nog mooier. DAW6 (thuis ongeslagen) gegen tabellenfuhrer HVCH 6. De Gasten hadden 24 uit 8, en een snelle hoofdrekening leert dat ze dus alles gewonnen hadden.  In theorie de nr 3 tegen de nr 1 en kreeg dus de naam ‘topper’ met zich mee. Iedereen had op tijd ingeklokt op d'n heuvel, waarna de gloed neje kleedkamers opgezocht werden. Deze inmiddels roemruchtige kleedkamers die op Tripadvisor met een 8.2 beoordeeld waren, werden ook door de titanen als zijnde ‘goed’ beoordeeld. Echter ontbreekt de Wireless Lan verbinding, WiFi in de volksmond.  Ach het kan altijd beter, zoals ze in Amsterdam zeggen.
De manschappen liepen al snel warm en de bal ging van wreef naar wreef over het nog wat vochtige veld. Om 11.55 werden de heren naar binnengeroepen door de speaker en kreeg de 4-4-2 opstelling meer body toen de namen bij de poppetjes gezet werden. De wedstrijd die begeleid werd door good old Jan van Maasdijk trapte exact om 12.00u af en het was meteen duidelijk. Deze gasten konden best aardig voetballen, en DAW kreeg zeeer weinig ruimte. Optie 2 werd dus na 5 minuten al aangesproken: de mouwen opstropen en wachten op die ene….

Al na 10min kregen de gasten uit Hesch een vrije trap op rand 16, die met een streep richting de winkelhaak vertrok, echter Ralf ‘Airbus 340’ Albers steeg op en moet nog altijd neerkomen. Alber dook de bal letterlijk uit de kruising en hoop deed weer leven. Dit hadden zelfs wij niet verwacht. Verder was het de gehele eerste helft: middenveld voetbal,  waarbij er van 16 tot 16 gevoetbald werd. En dus werd de thee met 0-0 bereikt zonder maar ook 1 kans gehad te hebben. Woorden als: zo doorgaan, we staan goed, waren dan ook heer en meester in de kleedkamers zonder WiFi. Maar omdat geen kans gecreerd werd, baarde dat de coach zorgen. Dus werd Thijs ‘the Falcon’ van Leuken ingevlogen en moest good old Torro even bijkomen.

De 2e helft begon, en het balbezit-evenwicht schoof langzaam naar het 6e, van Schaijk. En daar kwamen ze dan.. de kansen waarop je de hele week wacht, en die op de training door baleer gesimuleerd worden. Juist, de steekbal van coach Visschers op the Aviatior van Leuken, die alleen op de keeper afging en………..op de keeper schoot. Damn! De mogelijkheid om de boel op te zwepen, niet benut.

Het mocht niet zo zijn, Tieske, al enige tijd uit de roulatie, was nog niet zo scherp als thuis tegen de Reek. Maar 5 minuten later was het weer raak.  Zelfde situatie, zelfde poppetjes. Steekbal coach….en the Falcon alleen op de keeper, maar weer zat die dekselse keeper er met z'n hand aan.

Heesch had inmiddels het bekende spreekwoordenboek uit de kast gehaald en begon voor te lezen: als ie er aan de ene kant niet in gaat…dan…. Juist ja dieje ouwe ziever. HVCH won het kopduel (nog onduidelijk van wie) waarna de bal verlengd werd en deze vanaf een meter of 23 laag in de korte hoek werd geschoten, Alber zat erbij, maar het mocht niet zo zijn. 0-1. HVCH vierde dit alsof ze de CL hadden gewonnen, en de mentale dreun was behoorlijk aangekomen. HVCH werd sterker maar d'n ouwe klont Alber keepte op dat ene schot na voortreffelijk met weergaloze reddingen. De laatste 7 minuten werd de modus alles of niks aangehaald, en deze tijd was voor de Schaijkenaren, waarbij er 5 zeer gevaarlijke corners werden ingedraaid..maar hij viel gewoon net niet goed….  0-1. Titel voorbij. Weer een jaartje wachten..

Ralf ‘al 49 wedstrijden niet meer de 0 ‘ Albers beleefd daardoor volgende week zijn jubileum @ Ravenstein 3. De supportersvereniging van DAW is al druk in de weer voor de nodige spandoeken.
ook Youtube heeft al een kanaal vrij gemaakt voor dit event.

Komt allen zien: DAW 6 opzoek naar nieuwe Tim Krul, want onze keeper is een ouwe l*l en houdt al 49x niet meer de 0! 

Alles met een knipoog uiteraard.
Tjusssss
Tagged under Senioren