De wedstrijd was amper bezig of DAW krijgt een vrije trap aan de rechterkant van het veld. Jeroen van Dijk gaat achter de bal staan en legt de bal panklaar voor Rob Vijnmans, die weet dit buitenkansje te benutten door de bal met het bovenbeen richting verre hoek te verlengen, 1-0. Prima start dus voor de thuisploeg!
In de 7e minuut het eerste wapenfeit van Geffense kant. Een aanval van Nooit Gedacht over rechts waarbij Perry van Herpen aangespeeld wordt, opendraait en Dennie Strik aanspeelt. Beheerst, over de grond, weet hij de bal in het doel te werken, 1-1.

In de 15e minuut een kopie van de 1-0: een Vrije trap van Jeroen van Dijk aan de rechterkant, op maat voor Rob Vijnmans. Rob weet de bal prima richting verre hoek te koppen, echter de bal belandt deze keer op de paal. Na een half uur spelen komt DAW dan toch weer op een voorsprong. Een individuele actie van Brian Peters vanaf links, waarbij hij naar binnenkomt en uithaalt, de doelman van Nooit Gedacht redt en de rebound van Dirk van de Hoogen wordt tot hoekschop verwerkt door de goed keepende Marinus van de Heyden. De uitgemeten corner van Jeroen van Dijk belandt op het hoofd van de inkomende Robbert Knipping die de bal binnen kopt in de verre hoek, 2-1.

Enkele minuten later gevaar voor het doel van DAW. Een vrije trap van Dennie Strik wordt schitterend uit het doel gehaald door Rik van der Linden. Een minuut daarna sticht DAW gevaar aan de andere kant. Brian Peters geeft de bal laag maar gevaarlijk voor, Rob Vos stapt over de bal en geeft zo Rob Vijnmans de mogelijkheid om zijn tweede van de dag te maken, 3-1.

Net voor de rust weet Nooit Gedacht toch nog terug te komen tot 3-2. Een diepe bal op Luuk van Hinthem, die niet twijfelt en de bal met een drop-kick snoeihard onderkant lat binnen schiet; een prachtige aansluitingstreffer.

Na de rust start DAW nog voortvarend wat resulteert in een kans voor Brian Peters. Zijn schot wordt helaas geblokt door een verdediger van Geffen. Maar daarna is het Nooit Gedacht dat het initiatief overneemt met opportunistisch spel en daarmee het spelbeeld doet keren. DAW heeft moeite balbezit te houden en voetbalt zich niet makkelijk meer onder de Geffense druk uit. In de 52e minuut wordt een gevaarlijke voorzet van Luuk van Hinthem door Rik Willems, in de kluts met Rik van der Linden, ternauwernood onschadelijk gemaakt. Enkele minuten later opnieuw Luuk van Hinthem die een gevaarlijke dieptepass geeft, nu op Perry van Herpen, maar die komt net te kort om af te werken. Uit de tegenaanval komt de bal via Bas van der Ven bij Brian Peters, die weet een goede voorzet aan de Dirk van den Hoogen te bezorgen, helaas wordt de kopbal van Dirk geblokt door een verdediger van Nooit Gedacht.
Ondanks de Geffense druk weet DAW nog een kans te creeren. In de 65e minuut wordt balverlies op het middenveld Nooit Gedacht bijna noodlottig, maar Brian Peters schiet in kansrijke positie over. Twee minuten later weer balverlies op het middenveld, maar dit keer van DAW. Dat levert Perry van Herpen een schietkans op, maar zijn schot gaat via een Schaijkse verdediger naast.

Dan valt in de slotfase toch nog de gelijkmaker. Een voorzet vanaf de linkerkant die bij Dennie Strik belandt en de bal in de verre hoek binnen tikt. Helaas voor DAW heeft de, overigens goed leidende, scheidsrechter Schuijling de overtreding die vooraf ging aan het doelpunt niet waargenomen, waardoor er na afloop 3-3 op het scoreformulier wordt vermeld.

Volgende week kan DAW de periode pakken in de Mortel, bij MVC. Bij winst gaan de mannen van Henri van Wanrooij spelen voor promotie naar de 2e klasse!