Rhode was vandaag een maatje te groot voor het gehandicapte DAW. DAW spelend op het kunstgras van veld 3 leed dan ook een terechte nederlaag. Rhode was op het kunstgras technisch vaardiger en DAW kon daar te weinig tegenoverstellen. Voor rust was Rhode één keer gevaarlijk, Tim Steward raakte de paal buiten bereik van keeper Rik van de Linden. Net voor de pauze was de kopbal van Tim van Helm te zwak om voor echt gevaar te kunnen zorgen.

Na rust liep Rhode volkomen terecht en regelmatig uit naar een 3-0 voorsprong. Een overtreding van Nicky van Son was de inleiding voor de 1-0. De ingebrachte vrij trap werd door Bas van Kuringen fraai omgezet in een doelpunt. Tien minuten later balverlies in de achterhoede van DAW, alles ligt open, Bas van Kuringen weet de geheel vrijstaande Michel Daniels te vinden. Daniels rond fraai af over keeper Rik van Linden heen. in de 80e minuut wordt het zelfs 0-3. Een vrije trap van Rhode belandt op de paal, de alerte Paul Smeets schiet de wedstrijd in het slot. Althans dat denken de meeste touwschouwers. Een fraaie diepe pass van Gerwin Wittenberg naar Mark Raaijmakers. De uitstekend leidende scheidsrechter Grens wuift volkomen terecht het vlagsignaal van de Rhodense grensrechter weg. Mark rond fraai af 1-3. Met nog een paar minuten te spelen gooit DAW alles in de strijd, Robbert Knipping in de spits en zowaar de 2-3 valt. De strakke lage voorzet van Aldair Rodriquez wordt door Tim van de Helm binnen gelopen. Blessuretijd, een hoekschop van Aldair wordt door Rik Willems terug gekopt op Robbert Knipping. De kopbal van Robbert wordt van de lijn gekopt. Nog geen minuut later de volgende kans, voorzet van Jeroen van Dijk, Tim van Helm kopt, maar de keeper redt. Zowaar nog serieuze kansen op de gelijkmaker, die overigens onterecht zou zijn geweest.

Zondag weer een nieuwe kans, dan ontvangt DAW hekkensluiter Stormvogels. Aanvang wederom om half drie op sportpark d'n Heuvel.