Nooit gedacht mocht na 90 minuten voetballen de drie punten bijschrijven. DAW en Nooit gedacht speelde een slechte wedstrijd op een hobbelig veld. De ploeg uit Geffen kwam als terechte winnaar uit de strijd tevoorschijn omdat het simpelweg wél de kansen benutte.

Al naar enkele minuten spelen kwam DAW aanvaller Dirk van de Hoogen in botsing met Nooit Gedacht doelman van de Heijden. Dirk moest even later, geblesseerd de wedstrijd verlaten.  In de 7e minuut een hoekschop vanaf rechts voor Nooit Gedacht, de bal wordt uitverdedigd door DAW, maar de bal wordt meteen weer ingebracht. Iedereen bij DAW denkt aan buitenspel maar scheidsrechter Bus wuift het vlagsignaal van grensrechter van der Heijden weg. Wouter Bijveld glijd de bal achter keeper van der Linden 0-1! Hevige protesten aan DAW zijde. Scheidsrechter Bus blijft bij zijn beslissing. Nooit Gedacht trainer Jurgen van Wanrooij erkende de buitenspel positie van zijn spits na afloop. In de eerste helft waren de geffenaren de bovenliggende partij, waren feller, wonnen de meeste duels. Ook de tweede bal was vaak voor de geffenaren. Beide elftallen voetbalde niet goed. Net voor rust een verre ingooi van Perry van Herpen. Bij de tweede paal kan Theo de Groot frank en vrij de bal binnenlopen, 0-2 net voor rust. Na rust is het al niet veel beter. Pas als Robbert Knipping in de spits geposteerd wordt krijgt DAW meer kansen. Mark Megens is de eerste die een "honderdprocentje" krijgt, maar Mark prikt hem recht in de handen van de keeper. Drie minuten voor tijd, misverstand achterin bij Nooit Gedacht. Echter Mark Raaijmakers weet het buitenkansje niet te verzilveren. In de allerlaatste minuut een goede voorzet van Aldair, Robbert Knipping komt voor zijn man maar keeper van de Heijden brengt redding.

Uiteindelijk komt Nooit Gedacht als minst slechte uit de wedstrijd. DAW likt de wonden. Volgende week Achates uit. De ploeg sleepte in de slotfase een overwinning uit het vuur bij Rhode en doet daarom weer volop mee om degradatie te ontlopen.