• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW staat voor twee zeer belangrijke wedstrijden, het heeft slechts 6 punten en daar zal snel verandering in moeten komen wil het niet in degradatiezorgen komen. De wedstrijd tegen Boekel Sport leerde ons dat er zeer zeker mogelijkheden zijn. We vragen aanvoerder Bas van der Ven hoe hij er tegenaan kijkt.

Bas; "Komende twee wedstrijden tegen Venhorst en Avesteyn zullen cruciaal zijn" "Of je sluit aan bij de middenmoot of je vecht tegen degradatie de rest van het seizoen". Vorige week hebben we weer vertrouwen opgedaan". "Ook al verloren we van Boekel, we creëerde weer voldoende kansen en dat was tegen Volkel totaal niet het geval". "We moeten zorgen dat we als team elkaar continu ondersteunen in en buiten het veld". "We hebben een jonge ploeg die aardig kan voetballen, maar we moeten niet te lang bij een foute bal stil blijven staan en lef blijven tonen".  "Zondag weer een mooie wedstrijd waarin we zeker kansen hebben". "Venhorst is een goede tegenstander die vanuit een goede organisatie zal spelen". "Tevens zijn ze levensgevaarlijk in de counter met een snelle omschakeling". "Als we met dezelfde inzet en beleving spelen als tegen Boekel moeten er zeker drie punten inzitten".

Klare taal van onze aanvoerder! We zullen als heel DAW, als een blok achter de ploeg moeten staan, zeker in moeilijke tijden kan de steun van het publiek juist net dat beetje extra geven. Speciale gasten deze dag zijn de oud spelers en trainer van DAW 1 van 1978. Het team dat ons naar 25 jaar weer terug bracht in de 4e klasse. U bent er toch ook bij.

Tagged under DAW 1