DAW verloor uiteindelijk terecht van Boekel Sport. Maar het kreeg weer kansen in tegenstelling tot vorige week, het vocht voor wat het waard was en Bas van der Ven keerde terug van een blessure.

De thuisploeg is in het begin wat sterker dan DAW. DAW beperkt zich tot de omschakeling. De eerste kans is toch voor DAW. Bas van de Ven zijn vrije trap word keurig teruggelegd door Robbert Knipping, de inzet van Noud de Looijer gaat twee meter over het doel. Boekel Sport doet iets terug, halverwege de eerste helft een schot van Nick Schuijers. Deze kan ternauwernood gered worden door Silvester Rodriquez. De hoekschop aansluitend, gaat aan iedereen en alles voorbij tot opluchting van de DAW aanhang. Na 40 minuten scoort Noud de Looijer geheel vrijstaand door en mooie pass van Tom den Ouden. Het vlagsignaal van grensrechter Polman  is op zijn minst zeer twijfelachtig. De goed leidende scheidsrechter Laarhoven neemt het vermeende buitenspel echter over. Net voor rust nog een knappe redding van Stijn Lamers, zijn sliding doet erger voorkomen. 0-0 rust.

Direct na rust krijgt DAW weer een kans via Noud de Looijer. De inzet van Noud wordt door keeper Verhagen met de voet gered. Twee hoekschoppen later is de stand 1-0. Geheel vrijstaand kan Lars van de Elzen de bal met hoofd tot een doelpunt promoveren. Boekel Sport probeert gelijk door te drukken. DAW moet achteruit en krijgt weinig kansen meer. Balverlies achterin lijdt de 2-0 in. Jan Tielemans profiteert en schuift de bal onder Silvester Rodriquez door. Na ruim een uur voetbal doet DAW iets terug. Na een gemakkelijk gegeven vrije trap bij een vermeende overtreding op Mark Raaijmakers. Bas van der Ven krult de bal prachtig over de muur in het kruis. De aanvoerder bekroont zijn uitstekende spel vandaag met een doelpunt. Bas is vandaag een voorbeeld voor de ploeg, neemt de zaak op sleeptouw, weet wat er gevraagd wordt. Peter Donkers neemt twee minuten later Silvester maar weer eens onder vuur, half uitglijdend weet "fes" de bal nog net weg te tikken. Na zeventig minuten voetbal de kans voor DAW op de gelijkmaker. Eerst is er de goede actie van invaller Wessel Bens. Wessel draait zich vrij, zijn diagonaal schot wordt tot hoekschop verwerkt. De hoekschop valt via de kluts voor de voeten van Noud de Looijer. Vanaf vier meter weet Noud echter het net niet te vinden. Nog geen drie minuten later de genade klap voor DAW. Weer knullig balverlies op het middenveld. De razendsnelle omschakeling, Peter Donkers geeft voor, achterin weet Polman wel raad met deze kans, geheel vrijstaand schiet hij de 1-3 eindstand in de boeken.

DAW werkte hard maar was net een maatje te klein voor Boekel Sport. Volgende week thuis tegen Venhorst weer nieuwe kansen. Dit alles onder toeziend oog van het kampioensteam van 1978. Het team dat DAW na ruim 25 jaar weer terugbracht in de vierde klasse. Tot zondag, want juist in moeilijke sportieve tijden is de steun van de supporters meer dan nodig!