DAW heeft in St Oedenrode de competitiewedstrijd tegen Rhode met 4-1 verloren. DAW opende redelijk maar zakte naar mate de wedstrijd vorderde steeds verder weg. Tot overmaat van ramp kwam DAW ook nog met tien man te staan na rood voor Silvester Rodriquez.

Zoals gezegd de begin fase was voor DAW, Aldair Rodriquez soleert de zestien in en wordt onreglementair gestuit. De overigens goed leidende scheidsrechter Grens wuift het voorval weg. Daarna komt Rhode steeds gevaarlijker opzetten. DAW grossiert in foute passes en helpt de tegenstander in het zadel. Na een dik half uur spelen, een hoge voorzet vanaf rechts. De bal wordt zonder gehinderd te worden gemakkelijk terug gelegd op de penalty stip. Tim Steward kent geen genade, 1-0 voor de thuisploeg. Net voor rust een puntgave voorzet van Tom den Ouden. Scheidsrechter Grens wuift het dubieuze vlagsignaal van grensrechter Driessen weg. De kopbal van Robbert Knipping is te slap en naast het doel. 1-0 rust.

Na de thee aanvankelijk een wat dreigender DAW. Het krijgt wat halve kansjes, maar de echte overtuiging ontbreekt. Tevens blijft men volharden in slordig balverlies en verkeerde keuzes. Na een uur spelen verliest Erwin Christiaans de bal op het middenveld, de verdediging ligt open. Joep van den Mortel vind, Kyron Brus. De jongeling maakt geen fout en kopt de bal fraai binnen 2-0. Vier minuten later is de wedstrijd gespeeld. Silvester is te laat en vloert een aanvaller van Rhode.  Gevolg rood voor Silvester, de ingevallen Roan Albers is kansloos bij de strafschop genomen door Daan van Dinten. 3-0. Rhode krijgt kansen op een vierde treffer. Gelukkig voor DAW is het Niels de Groot die een mooi schot in het dak van het doel ziet verdwijnen. Niels verzilvert de terug kopbal van Robbert Knipping. Ook hier wuift de scheidsrechter het vlagsignaal van grensrechter Driessen terecht weg. In de voorlaatste minuut wordt het nog 4-1. Geheel vrijstaand kan Paul Smeets de eindstand bepalen.

DAW verliest terecht van Rhode, het was niet in goede doen. De competitie ligt een weekje stil. DAW speelt donderdagavond wel voor de beker. Tegenstander is dan de koploper uit de 1e klasse D, Venraij. Aanvang wedstrijd om 20.15.