Met drie doelpunten bezegelde DAW spits Noud de Looijer het lot van Nulandia. DAW kwam tegen de verhouding in op voorsprong, mede door uitstekend keeperswerk van Silvester Rodriquez behield het de nul, maar was uiterst efficiƫnt in de omschakeling.

De eerste kansen waren voor de thuisploeg. Na een kwartier voetballen komt Luuk van de Doelen goed door, zijn voorzet vanaf de achterlijn word door Marco van Lokven goed ingekopt. Silvester brengt redding. Nulandia blijft dreigend en nog geen drie minuten later dreigt Tom van de Ven te gaan scoren maar zijn diagonaal schot wordt fabelachtig uit de hoek getikt. De hoekschop is weer dreigend maar ook hier brengt de keeper redding.
Na een halfuur spelen krijgt DAW een vrije trap op de helft van Nulandia, vanaf de zijkant wordt de bal van Aldair ingekopt door Noud de Looijer. Zes minuten later een prachtige steekpass van Stijn Lamers in de ruimte waar Mark Raaijmakers op snelheid ligt. Mark stoomt door tot op de achterlijn , schuift de bal onder de keeper door voor het doel waar Noud zijn tweede doelpunt meepikt. 0-2 ruststand.

Nulandia komt agressief uit de kleedkamer, is wel wat dreigend, maar grote kansen krijgt het niet. Het is DAW dat toeslaat, een vrije trap van Aldair, de defensie van Nuland ziet er niet goed uit en Noud staat helemaal vrij voor doelman de Laat. Noud maakt geen fout en boogt de bal prachtig tegen de touwen. Een valse hattrick zoals dat zo mooi heet.
De rest van de wedstrijd dringt Nulandia aan zonder echt gevaarlijk te worden. DAW had de Nulanders nog meer pijn kunnen doen door wat slagvaardiger te zijn in de eindpass. Maar het blijft 0-3. De punten waren welkom na het echec van afgelopen zondag.

Volgende week zondag speelt DAW weer thuis dan tegen het gepromoveerde FC Uden gewoon om half drie.