• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Vorige week zaterdag (22 november) was DAW/Achilles Reek C5 de eerste najaarskampioen. Maar er zijn nog meer jeugdteams die kans hebben om het kampioenschap binnen te halen:


DAW MB1
Morgen speelt DAW MB1 om 13.00 thuis tegen medekoploper Hapse Boys MB1. Ook de nummer 3 in de stand, Constantia MB1, heeft hetzelfde puntenaantal. Dit betekent dat de meiden van DAW MB1 alleen bij een overwinning zeker zijn van het kampioenschap.


DAW/Achilles Reek C3
Vorige week zaterdag wist DAW/Achilles Reek C3 de topper tegen Festilent C2 niet in winst om te zetten, het werd 2-2. Door dit resultaat slonk de voorsprong op nummer 2 UDI'19/BB C4 tot 1 punt.
Morgen speelt DAW/Achilles Reek C3 om 11.30 in Sint Anthonis tegen laagvlieger DSV C2, bij een overwinning is het kampioenschap alsnog binnen.


DAW MC1
Het tweede DAW meisjesteam dat kampioen kan worden, DAW MC1, wist al haar 8 competitiewedstrijden tot nog toe winnend af te sluiten. Morgen speelt DAW MC1 om 12.00 in Grave tegen GVV'57/Estria/SCV'58 MC1, als tenminste een gelijkspel wordt behaald is ook DAW MC1 morgen kampioen.


DAW F7
De laatste kanshebber om kampioen te worden is DAW F7. Dit team won tot nu toe alle wedstrijden eenvoudig, het doelsaldo spreekt zich voor zich, na 7 wedstrijden 100 doelpunten voor en slechts 5 tegen.
Morgen speelt DAW F7 de laatste competitiewedstrijd thuis tegen de nummer 2 in de ranglijst Berghem Sport F12. Een gelijkspel is voldoende om kampioen te worden.

Tagged under Jeugd