DAW verloor volkomen verdiend van Avanti'31. De ploeg uit Schijndel bezat meer power en liet dit op het veld ook zien. DAW probeerde het wel, maar was te zwaar gehandicapt om potten te breken.

Avanti begon fel aan het duel, DAW kreeg in het eerste bedrijf maar één kans. Na een goede actie van Dirk van den Hoogen, schiet hij zwak in met links. Avanti'31 krijgt kans na kans. DAW-doelman Rodrigues zwicht pas vlak voor rust. Na een scrimmage voor het DAW doel was het Geert van Heeswijk die de trekker overhaalde: 1-0. DAW moest nog een tweede voor rust incasseren. Het diagonale schot word door Rodrigues nog prachtig uit de hoek getikt, maar op de rebound van Jody van de Burgt was de doelman kansloos: 2-0 bij rust.

Na rust zet DAW iets meer aan zonder nou echt gevaarlijk te worden. Avanti'31 gelooft het wel. Na een uur spelen volgt de kans om de achterstand te verkleinen. Bas speelt Dirk van den Hoogen aan die vervolgens Robbert Knipping aanspeelt. Robbert houdt het overzicht en biedt Noud de Looijer de mogelijkheid voor zijn tiende treffer dit seizoen. Oog in oog met de doelman weet Noud jammerlijk niet te scoren. DAW werkt hard maar kan geen vuist maken. Het is Avanti'31 die zes minuten voor tijd de wedstrijd in het slot gooit. Geert van Heeswijk legt de bal breed op Werner van Weert. Werner faalt niet en bepaalt de eindstand op 3-0.

Volgende week speelt DAW tegen het al gedegradeerde Festilent. DAW heeft dan de punten broodnodig om de nacompetitie te ontlopen. Alle ogen zijn dus nu gericht op de Landerd derby!!