• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW pakt de draad weer op in de competitie thuis tegen Boekel Sport. Afgelopen weekend was het inhalen, de stand in de derde klasse D is weer kaasrecht. Als we deze erbij nemen zien we dat het super spannend is, zowel onderin als bovenin. Onderin hebben Festilent en Berghem Sport slechte papieren. Deze ploegen zullen alle zeilen bij moeten zetten om rechtstreekse degradatie te voorkomen. Daarboven gaan waarschijnlijk Avesteyn en DAW uitmaken wie er voor nacompetitie moet strijden om een ticket voor de derde klasse volgend seizoen. DAW heeft één punt meer dan de ploeg uit Dinther maar zal afstand willen nemen. Zondag is daarvoor weer een kans.

Bij Boekel Sport keert aanvoerder Jelle Bouwans terug van een wedstrijd schorsing. Boekel speelt met veel strijd en heeft de echte wil om te winnen. DAW zal op zijn hoede moeten zijn. Rob van Griensven, aandachtig touwschouwer bij Boekel sport tegen Margriet, hierover: "We zullen er vanaf de eerste minuut moeten staan" "vanaf nu spelen we zes finales" "toch zullen we ook tegen Boekel ruimte krijgen en moeten we durven te voetballen". Bij DAW is iedereen fit voor het trainersduo de taak om het beste team in het veld te laten verschijnen. Aanvoerder Bas van der Ven heeft er zin in; "We zullen er als team alles doen om klasse behoud te realiseren" "Boekel in een fysieke ploeg met veel lopende mensen" "Veel strijd, weinig weggeven en meer kansen creëren zijn de belangrijkste aandachtspunten".

DAW hoopt op veel touwschouwers bij dit spannende slot van de competitie. Het zonnetje gaat weer schijnen dus...! Scheidsrechter is de heer Reddy, aanvang wedstrijd half drie.

Tagged under DAW 1