• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW heeft een moeilijke klus te klaren in de uitwedstrijd tegen Volkel. In het met rubber ingezaaide kunstgrasveld zal het zich van zijn beste kant moeten laten zien. Dit zal het doen zonder Aldair Rodrigues en Niels de Groot. Beiden zullen niet spelen.

Trainer Rob van Griensven vindt dat zijn ploeg zich moet willen revancheren van de "blamage" van afgelopen zondag tegen Rhode. Daarvoor zal er voor elke meter moeten worden gevochten en de persoonlijke duels gewonnen moeten worden. Als DAW wil stunten zal op de eerste plaats iedereen het beste in zichzelf naar boven moeten willen halen.

Dan Volkel, de ploeg van trainer van der Steen verloor verrassend de eerste twee duels na de winterstop. Een echte verklaring had de trainer niet voor de twee verliespartijen. Gelukkig maar, dat niet alles te verklaren is in het voetbal, maakt het wel zo leuk. Volkel kent weinig blessures en zal daarom ook uit zijn op eerherstel. DAW is gewaarschuwd.

Het belooft een echte lentedag te worden. Men voorspelt maar liefst 16 graden voor vliegbasis Volkel. Voor de toeschouwers geen enkele reden om thuis voor de kachel te gaan zitten. Kom naar Volkel om DAW aan te moedigen! Scheidsrechter is van dienst is de hr. Kessels, aanvang wedstrijd 14.30 uur.

Tagged under DAW 1