DAW was een maatje te klein voor Rhode. Rhode domineerde de wedstrijd tot de rode kaart en de toegekende penalty. Het leidde toen met 2-0 DAW maakte de aansluittreffer maar verder liet de ploeg uit St. Oedenrode het niet komen en won uiteindelijk verdiend van DAW.

Het begin was overduidelijk voor Rhode. Het overrompelde DAW volledig en kreeg in de eerste vijf minuten diverse mogelijkheden. Het was een klein wonder dat dit geen doelpunten opleverde. DAW, wakker geschrokken herpakte zich enigszins, maar Rhode bleef de betere ploeg. Na een half uurtje spelen het eerste wapenfeit van DAW. Een diepe pass van Bas van der Ven op Dirk van den Hoogen, maar de keeper Paul van Heesch brengt redding. In de 35e min komt Rhode op voorsprong Sander Driessen kan ongehinderd opstomen en haalt verwoestend uit. Vanaf 25 meter verdwijnt de ballen tegen de touwen. Silvester Rodrigues volstrekt kansloos achterlatend. 0-1. Rhode houdt het initiatief. Vijf minuten voor rust een aanval over links van de ploeg van trainer Theo van Lieshout. Joep van de Mortel ziet zijn inzet echter gered worden door Silvester Rodrigues. De aansluitende corner, Pieter Verbruggen brengt de bal in en op de penaltystip kan Mart Krüsemann, met het hoofd, ongehinderd de 0-2 aantekenen. De verdediging van DAW ziet er hier niet goed uit. Vlak voor rust probeert DAW nog om de aansluittreffer te maken maar de inzetten van Dirk en Robbert leveren niets op. 0-2 ruststand.

Na rust een ander DAW, Freek van Boekel wordt op het middenveld geposteerd en er komt meer voetbal in de ploeg. Na zes minuten een mooie aanval van DAW. Freek brengt op rechts Dirk in stelling, de strakke voorzet wordt door Marc Raaijmakers mooi terug gelegd. Maar het schot van Freek van Boekel, in riante positie, gaat hoog over. Het spel golft op en neer en ook Rhode krijgt kansen in de omschakeling, buitenspel en net niet goed uitspelen houden DAW in de wedstrijd. In de 70e minuut een diepe bal op Marc Raaijmakers, Marc is erdoorheen en wordt aan het shirt getrokken. Scheidsrechter Schuijlling is onverbiddelijk. Rood en een strafschop. Een terechte beslissing. Voor dit klusje is Silvester Rodrigues aangewezen en de doelman faalt dan ook niet, in de linker benedenhoek brengt hij de 1-2 op de borden. We moeten ver terug in de boeken alvorens we een competitiewedstrijd vinden met een benutte strafschop. (huiskamervraag! Pilske voor het eerste goede antwoord!) Er volgen nog twintig lange minuten, Rhode met tien man, DAW probeert met man en macht de gelijkmaker te forceren. De gevaarlijkste momenten zijn voor Rhode dat in de omschakeling maar niet kan toeslaan. DAW blijft hoop houden. Vele ballen worden in de zestien geslingerd maar de keeper Paul van Heesch houd zijn doel schoon. Na acht minuten, overigens terechte blessuretijd fluit scheidsrechter Schuijling beide teams naar de kleedkamer.

Volgende week speelt DAW uit tegen Volkel. Een stuntje is niet uitgesloten, de koploper van deze klasse heeft namelijk nog geen punten weten te behalen in 2015. DAW zal zich dan van zijn beste kant moeten laten zien.