• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Zondag is DAW de gastheer van Rhode uit St Oedenrode. Uit werd verloren, in een teleurstellende wedstrijd. Tijd om revanche te nemen voor de off-day vorig jaar.

Bij DAW is iedereen fit, behalve Niels de Groot. Dat betekend dat beide "Robben" keuzes moeten maken wie wel en wie er niet zullen spelen. Zondag verloor de ploeg verdiend van FC Uden, maar het voetbalde zeker niet slecht. Dus in trainerstaal heet dat, een verliespartij met perspectief. Zondag zal er met veel beleving gespeeld moeten worden om de punten op d'n Heuvel te houden. DAW speelt nog acht finales waarvan er vijf op het eigen sportpark. Voor de doelstelling, klassebehoud ligt DAW nog op koers. Toch zal er elke wedstrijd het uiterste gevraagd worden van de ploeg.

Dan Rhode, de ploeg begon uitermate zwak aan de competitie, maar heeft zich knap hersteld. De ploeg van trainer Theo van Lieshout heeft drie punten meer dan DAW op de ranglijst en dus kan DAW op gelijke hoogte komen. Gevaarlijke mensen bij Rhode zijn, Kyron Brus en Joep van de Mortel beiden staan in de topscoorderslijst met vier doelpunten vermeld.

Een wedstrijd met grote belangen dus. Op de steun van de trouwe supporters wordt gerekend. Scheidsrechter deze middag is de heer Schuijling uit Oss. Aanvang wedstrijd half drie.

Tagged under DAW 1