• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Er werd al enige tijd over gesproken, maar afgelopen zaterdag (23 mei) werd het dan toch echt werkelijkheid; Het 10-jarige jubileum werd gevierd door het zaterdagteam van DAW. Zo'n 11 jaar geleden staken enkele spelers, die net afscheid hadden genomen van de selectie en ons 3e elftal, de koppen bij elkaar. We wilden wel graag blijven voetballen, maar de zondag vrijhouden om ook eens iets anders te kunnen doen. Zo gezegd zo gedaan en na enig touwtrekken ontstond daar het zo gewenste zaterdagteam van DAW.

De eerste jaren waren erg succesvol, mede door de fitheid en ook het talent van onze spelers. Zo werd menig officieus kampioenschap gevierd en werden prachtige uitslagen neergezet. Aanwas ontstond door meerdere liefhebbers en zo voetballen we inmiddels alweer 10 jaar op zaterdag tegen tegenstanders als Blauw-Geel, Volkel, VOW, Erp, Boerdonck, Gemert, Boekel sport enzovoorts. Lekker in de omgeving en veelal tegen leeftijdsgenoten.
De laatste jaren zijn de uitslagen wat minder spectaculair, maar nog steeds wordt er meer gewonnen dan verloren. Maar vooral de derde helft, waarin de echte kameraadschap hoogtij viert, blijft voor ons onvergetelijk.

Zaterdag 23 mei trapten we eerst af met enkele onderlinge partijtjes, waarbij ook de kinderen en gastspelers meededen. Het werd een gezellig sportief gebeuren, waarin vooral de kids van zich deden spreken met mooie acties, goals en samenspel. De 'oudere heren' hadden het er maar wat moeilijk mee!!

Na een frisse douche nam onze aanvoerder het woord. Hij bedankte Dorus en Arthur en ook hun partners voor hun steun en toeverlaat van de afgelopen jaren en verraste hen met een mooie bos bloemen. Natuurlijk mocht ook onze sponsor (ook hoofdsponsor van DAW) Bouwbedrijf van Dinther niet vergeten worden. Dré voetbalde zo'n 7 a 8 jaar in ons team totdat een zware knieblessure roet in het eten gooide. Echter, Bouwbedrijf van Dinther is nog steeds onze sponsor en daarom ook een bedankje en een fraaie bos bloemen voor Vivian!

Na deze plichtplegingen kon de brand in de BBQ, en onder het genot van een hapje en een drankje werd er weer menig sterk verhaal op tafel gegooid.
Veel schik gehad en mooie momenten beleefd. Het werd echt zowaar een reunie met spelers die nu nog op zaterdag tegen een balletje trappen, enkele die (kort geleden) afscheid hebben genomen en onze talloze gastspelers. Want deze hebben ook echt een flinke bijdrage geleverd aan ons team.

Rest ons nog om UWW en DAW dank te zeggen. UWW was zeer gastvrij en deelde al hun materialen en accommodatiemogelijkheden, terwijl DAW ons ook prima ondersteunde.

Het was een top-dag waar we met zo'n 100 man van hebben genoten!!

Bedankt vanuit ons volledige team....

Groeten en tot kijk.

Tagged under Senioren