Met een op veel plaatsen gewijzigd elftal in vergelijking met de wedstrijd tegen Margriet van afgelopen zaterdag, heeft DAW 1 ook de 2e bekerwedstrijd gewonnen. Tegen zesdeklasser OVC'63 uit Oijen werd een moeizame 4-2 overwinning behaald.
Geert Loeffen opende de score in de eerste helft met een kopbal. De rust werd in gegaan met een 1-1 stand, een volkomen vrijstaande speler van OVC'63 kopte fraai in. In de tweede helft kwam DAW op een 2-1 voorsprong door een penalty van Bas v.d. Ven na een overtreding op Geert Loeffen. Lang kon DAW niet van de voorsprong genieten, een uitval van OVC'63 en zwak verdedigen betekende de 2-2.
Invaller Brian Peters zorgde voor 3-2 en uiteindelijk werd het nog 4-2 door een mooie hakbal van Bas v.d. Ven.