DAW 1 wist de eerste bekerwedstrijd van het seizoen niet in winst om te zetten. Op sportpark De Oude Kamp werd op een regenachtige avond met 2-1 verloren.

De eerste minuten werd tot twee keer toe het houtwerk geraakt, maar DAW kwam niet tot scoren. Dat gebeurde aan de andere kant wel; Sylvester Rodrigues werd geklopt door een poeier van circa 25 meter. Hier bleef het niet bij. Ook de tweede mogelijkheid was een doelpunt voor de Gasselse elf: 2-0. Dit bleef de ruststand.

De tweede helft probeerde DAW het uit een ander vaatje te tappen. Aldair Rodrigues maakte de aansluitingstreffer. Een stormloop richting het Gasselse doel volgde. De tegenstander capituleerde echter niet. Eindstand: 2-1.

Foto's zijn hier te bekijken: DAW1 huidig seizoen.

Zaterdag speelt DAW de thuiswedstrijd tegen Berghem Sport. Om de volgende ronde in de beker te bereiken moet DAW met twee doelpunten verschil winnen. Aanvang: 18.00 uur.