De eerste uitwedstrijd dit seizoen, tegen het uit de hoofdklasse gedegradeerde Venray. Venray heeft een jong team en in de lichamelijke duels was DAW de sterkste. Het was Venray dat veelvuldig in balbezit was. Na een afgeslagen aanval ontving de nummer 8 de bal aan de rechterkant van het veld. Haar voorzet werd door de wind meegenomen en zeilde zo de lange hoek in. Iris was kansloos 1-0.

Na 20 minuten was het helaas weer raak. Via een snelle combinatie door het midden kwam de spits vrij voor Iris, oog in oog met de keepster faalde ze niet en liep de score uit tot 2-0. Nog voor het rustsignaal liep de score nog verder uit 3-0.

Na de rust een wat beter combinerend DAW. Maar steeds als de aanval gezocht wordt steekt de grensrechter er een stokje voor. Maar na 10 minuten in de tweede helft de eerste corner van DAW. Chantal nam de corner en vindt het hoofd van Bianca, die hem tegen de touwen aan kopte 3-1. Even later gaat de spits van Venray er alleen vandoor en komt oog in oog met Iris, laatstgenoemde wint deze strijd door zich uitstekend voor de bal te gooien. Toch valt de 4-1 even later: een tegenstoot levert Venray een corner op en ook hier komt de bal op een hoofd en gaat de bal erin 4-1.

In de laatste 5 minuten valt ook nog de 5-1: een schot op goal wordt door Iris gestopt maar de Venrayse spits verzilvert de rebound. Deze stand is ook de eindstand.