In de dagen voor de wedstrijd kreeg trainer Jurgen van Wanrooij te maken met een aantal blessuregevallen. Zo vielen Maikel van Orsouw en Rob Vijnmans weg voor de ontmoeting met Keldonk. Ook Ruud Zeegers moest het duel aan zich voorbij laten gaan.

Verwacht werd dat de tegenstander het vooral moest hebben van dode spelsituaties om het de Schaijkenaren lastig te maken. In de 2e minuut gebeurde dit ook. Janssen wist de bal mooi in de verre hoek te koppen en zag zijn inzet via de onderkant van de lat binnenvallen. DAW had 88 minuten om iets aan de negatieve tussenstand te doen. Keldonk zou niet echt gevaarlijk meer worden, behalve een verraderlijke vrije trap in de tweede helft die nieuwbakken eerste doeman Rik v.d. Linden stijlvol wist te pareren. Spijtig voor DAW was dat het een treffer onterecht afgekeurd zag worden in de 25e minuut. Brian Peters glipte langs zijn tegenstander, legde de bal terug op Mike van Son die de gelijkmaker aantekende. Helaas gaf de assistent-scheidsrechter het signaal dat de bal de achterlijn gepasseerd was. De scheidsrechter ging op het oordeel van zijn assistent af, die in dit geval helaas niet onpartijdig was. Een tiental minuten later was Mike van Son alsnog dichtbij zijn treffer, maar een voorzet van Erwin Christiaans kopte hij over het doel. DAW deed vlak voor het rustsignaal middels een tweetal dode spelsituaties van zich spreken. De eerste keer kon Bart Bongers helaas net niet bij de bal om af te werken. De tweede keer legde Bas v.d. Ven de bal met het hoofd terug en werkte Mike van Son de bal in het doel. Wederom zag hij een treffer afgekeurd worden. Ditmaal wel terecht wegens een duwfout.

Ook in de tweede helft ging DAW naarstig op zoek naar de gelijkmaker. De bedoeling om Keldonk af te jagen, slaagde aardig in het eerste kwartier. DAW kreeg hierdoor kansen. Brian Peters dribbelde een paar keer richting het Keldonkse zestienmetergebied. De eerste keer bereikte hij de actief spelende Mike van Son, die zijn schot gepareerd zag worden. De tweede keer wist Brian Peters helaas geen medespeler te bereiken. Rond de 60e minuut kon de treffer bijna niet meer uitblijven. Rens Wijnakker kwam een teenlengte tekort om af te werken en Bas v.d. Ven zag zijn lob in de handen van de keeper verdwijnen. Opvallend was dat DAW in de tweede helft twee indirecte vrije trappen in het vijandige strafschopgebied kreeg. De eerste maal nadat een verdediger van Keldonk Mike van Son afblokte. De vrije trap werd genomen door Rob v.d. Ven die in de muur strandde. De tweede indirecte vrije trap kreeg DAW omdat de Keldonkse doelman treuzelde bij het nemen van een uittrap. Dit buitenkansje werd door Bas v.d. Ven uitstekend benut: 1-1. Daarna nam DAW wat gas terug, mogelijk ook omdat de krachten wat uit de Schaijkse benen waren gevloeid. Toch kreeg het in de slotfase nog een paar kansen. Mike van Son draaide zich vrij van een verdediger, maar zijn inzet miste de kracht om echt gevaarlijk te zijn. Rik Willems werd nog gevaarlijk bij een corner en Bas v.d. Ven zag zijn inzet uitstekend gestopt worden door de doelman.

1-1 stond uiteindelijk op het scorebord na een uitstapje aan de Koulberg in Keldonk. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Avesteyn uit Dinther op het programma. Aanvang: 14.30 uur op sportpark D'n Heuvel.