• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW ontvangt zondag Avanti’31 uit Schijndel. Beide ploegen hebben 8 punten verzameld uit vijf duels. De winnaar kan echt naar boven kijken, het belooft een mooie strijd te worden.

DAW trainer Rob van der Ven over zondag “Avanti beschikt over een fysiek sterk elftal met behoorlijk wat dreiging voorin. Belangrijkste speler is Geert van Heeswijk, spelend achter de spitsen. Daarnaast beschikken ze over een aantal andere makkelijk scorende spelers die met name gevaarlijk zijn bij standaardsituaties en in de omschakeling. Aan ons de taak om Avanti zover mogelijk van ons doel te houden.” Rob vervolgt; “ Met een zelfde beleving als afgelopen zondag, maar met iets meer rust aan de bal gaan we zondag voor de winst. Op dit moment zijn er wat twijfelgevallen, maar ik ben er van overtuigd dat mede dankzij Henk van der Zanden er zondag weer een fitte en scherpe groep aan de aftrap zal verschijnen”.

Afgelopen jaren waren de uitslagen wisselend tegen de Schijndelse ploeg. Goede resultaten werden afgewisseld met mindere. Maar er was immer strijd en spanning. We vragen Bas van der Ven naar de wedstrijd van zondag. Bas; “De verschillen zijn altijd klein in de onderlinge duels tegen Avanti. We zijn als team groeiende en dat is ook te zien aan de resultaten. Omdat de organisatie de laatste wedstrijden vaak goed staat, spelen we ook met meer vertrouwen. Tegen Avanti is het wederom belangrijk om vanuit een goede organisatie te spelen. Deze wedstrijden worden vaak op kleine details beslist. Het is mooi om te zien dat de groep nu al flinke stappen heeft gemaakt ten opzichte van afgelopen seizoen. Nu is het zaak om dit een langere periode vast te houden, het zijn immers iedere week finale's die er gespeeld worden in deze klasse”.

Zo die heeft er zin in! Bij het DAW publiek zijn de goede resultaten van de afgelopen weken niet onopgemerkt gebleven, gezien de vele meegereisde supporters afgelopen week. Ze werden getrakteerd op een aantrekkelijk duel. Voor degene die er niet waren, zondag een herkansing. Het wordt uitstekend voetbalweer, we zien U graag verschijnen aan de bossestraat. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter van den Heuvel en die zal om half drie voor het beginsignaal zorgen.

Tagged under DAW 1