• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW heeft iets goed te maken, op eigen veld, na de “off-day” van afgelopen zondag. Boekel Sport zou daar het slachtoffer van moeten worden. Dit zal niet eenvoudig zijn, want de ploeg van trainer Ruud Vermeer is nou niet bepaald een makkie. DAW heeft het trouwens de laatste jaren behoorlijk lastig tegen Boekel Sport. Tijd om daar eens verandering in te brengen.

Voor trainer Rob van der Ven is het allemaal wel duidelijk zondag. Rob: “Na de complete off-day van afgelopen zondag is het duidelijk dat we iets recht te zetten hebben. Dat zal echter niet gemakkelijk worden tegen Boekel Sport, een team dat bestaat uit een mix van ervaring met talentvolle jeugdspelers. Alleen als we er als team, met z'n allen volle bak voor gaan, maken we een kans. Spelend vanuit een compacte organisatie waarbij het niet uit maakt of dat we 20 meter verder naar voren of naar achter staan. Komende zondag komt voor Aldair helaas nog te vroeg. Robbert is nog een vraagteken Daarentegen is Dirk weer wedstrijdfit, zodat we alsnog een prima elftal op de been kunnen brengen wat het Boekel enorm lastig zal gaan maken.”

Zondag hopen we een DAW 1 te zien dat vanaf de eerste minuut de strijd zal aangaan. Want alleen dan hebben we een kans. De grasmat was de afgelopen week van uitstekende kwaliteit, hopelijk is dit zondag om half drie nog zo. Komt dat zien zou ik zeggen. Scheidsrechter is de hr. D van Veenendaal.

Tagged under DAW 1