• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW pakt as zondag de draad weer op met een uitwedstrijd tegen Stormvogels'28 uit Siebengewald. Afgelopen week hebben we massaal afscheid genomen van John in onze eigen DAW kantine. Een waardig en emotioneel afscheid van onze voorzitter van de supportersvereniging. Hoe cliché het ook klinkt, het is de bittere waarheid, het .......

Stormvogels won afgelopen zondag in Vianen het toonde veerkracht door een 2-0 achterstand om te buigen in een 2-3 overwinning na rust. Trainer Rob van der Ven was erbij. Rob over afgelopen week en over zondag; "We hebben deze week afscheid genomen van een van de meest trouwe DAW 1 supporters van de laatste jaren. Altijd positief, altijd betrokken, in goede, maar ook in mindere tijden. Een geweldige man die we ontzettend zullen missen. De laatst gespeelde wedstrijd in Volkel stond hij zelfs nog langs de lijn. Als er eentje zou zijn die zou willen dat we door gaan, zou het John wel zijn. Daarom staan we vrijdagavond dan ook alweer op het trainingsveld om ons voor te bereiden op de wedstrijd tegen Stormvogels. Een ploeg welke ik afgelopen zondag nog heb gezien in Vianen. Een zeer degelijk team met behoorlijk wat ervaring achterin / op het middenveld en individuele kwaliteiten in de voorhoede. Maar bovenal een elftal wat we kunnen pakken. We gaan dan ook uit van eigen kracht en zullen vol voor de winst gaan zondag. Iedereen is zo goed als fit en we zijn er klaar voor om weer eens drie punten te pakken.

We zullen er zondag eens goed voor gaan staan als DAW probeert de drie punten  mee naar Schaijk te nemen. Natuurlijk bent U erbij. De wedstrijd begint om half drie en staat onder leiding van scheidsrechter Vissers. Tot zondag.

 

Tagged under DAW 1