DAW heeft fantastische zaken gedaan op de ranglijst. Het won thuis van FC Uden en schoot door de ranglijst omhoog, naar een zesde plek. De overwinning was volkomen verdiend. FC Uden kwam er tot een half uur voor tijd nauwelijks aan de pas. DAW had toen de marge al op twee gebracht en hoefde niet meer. Vanuit het rugby kennen we de term "robbing". Dit is het meteen veroveren van de bal nadat die net door de tegenstander is ingenomen. DAW heeft een paar spelers die dit deze wedstrijd prachtig lieten zien. Als "bloedhonden" storten zij zich op de tegenstanders zonder een overtreding te maken veroverde ze de bal, de tegenstander vertwijfeld achterlatend. Een mooie term voor de ploeg van Rob van de Ven.

DAW begon meteen goed aan het duel, vol passie en strijd, en met mooie combinaties. FC Uden stelden teleur mede door het gemis van een aantal basisspelers. Trainer Johan van Oss vond dat zijn ploeg tenminste meer strijd moest leveren. Het siert een coach altijd als deze zich niet verschuilt achter het gemis van spelers. Maar twee gerenomeeerde topschutters missen is toch een "dingetje" zullen wij dan maar zeggen.
De eerste kans van de wedstrijd is voor DAW. De tegendraadse kopbal van Robbert Knipping gaat aan de verkeerde kant van de paal naast. Na een kwart wedstrijd is het raak. Freek van Boekel opent op Marc Raaijmakers, die de bal terug legt op Corik Megens, Corik neemt aan en haalt van 25 meter prachtig uit. De bal verdwijnt stijf in het kruis. 1-0! "Een beauty".
DAW blijft de druk op de tegenstander houden en krijgt kans op kans. Maar Corik, Marc Raaijmakkers, mooie schuiver, en Robbert weten de kansen niet tot doelpunt te promoveren. Net voor rust een mogelijkheid voor FC Uden. Rik Willems voorkomt groter gevaar door de bal voor alles en iedereen weg te koppen, rakelings naast de paal. Rust 1-0.

Na rust aanvankelijk hetzelfde spelbeeld, DAW jaagt en levert zeer veel arbeid, zet veel druk op de tegenstander. Hieruit komt ook de eerste kans maar Corik schiet ietwat gehaast de bal in kansrijke positie naast. Na een uur spelen het tweede doelpunt van DAW, weer is de aanleiding vroeg druk zetten. Mark Megens verovert de bal en brengt Marc Raaijmakkkers in stelling. De voorzet van Marc wordt in eerste instantie gekraakt door de defensie van FC Uden. De bal springt omhoog, en met een technisch bijzondere knappe kopbal verdwijnt de bal vervolgens in het net. Doelpuntenmaker alweer Corik Megens. 2-0.
DAW laat FC Uden nu maar eens zelf het spel maken en promt blijken de Udenaren ook zelf kansen te kunnen creĆ«ren. Jordy Veld brengt de bal voor, maar Jerom Theijsen raakt de buitenkant van de paal. Het spel golft in de slotfase op en neer. De grootste kans is echter nog voor DAW. Vlak voor tijd een heuze schiettentsituatie voor het doel van Denny Witjes. Aldair is de eerste die af mag drukken, maar de keeper redt,  Marc Raaijmakers brengt de bal opnieuw in, Aldair kopt, in de rebound knalt Noud de Looijer de bal over. Het blijft 2-0.

Foto's zijn hier te bekijken: DAW1 huidig seizoen.

In een aantrekkelijk duel bleven de punten in Schaijk. Zondag komt Margriet op bezoek en beginnen we gewoon weer opnieuw. Basis zal dan ook weer moeten zijn, strijd en passie. Na afloop de traditionele wildwinterkermis in het clubhuis. Het is maar vast dat U het weet.