Op zondag 29 november speelde DAW thuis tegen Margriet, de E3 was het Team van de Week. De jongens hadden er veel zin in en enthousiast zoals ze zijn kon het beginnen. De E3 bestaat u de volgende spelers: Finn Oliemeulen, Wessel Wingens, Wessel Aarts, Niek van Casteren, Tim van der Wijst, Brain van de Boom, Luuk de Bekker, Juup Loeffen en Lars Bergman die niet aanwezig was.
De leiders/trainers zijn Erwin Aarts, Geert Loeffen en Ronald van der Wijst. Met zijn allen naar de kleedkamer waar men de tenue's aandeed. Daarna werden er 10 vragen gesteld die zij met zijn allen moesten beantwoorden:

1.Wie vinden jullie de beste speler van het eerste; Marc Raaijmakers
2.Op welke plaats gaat het eerste van DAW dit seizoen eindigen; 4de
3.Hoe was jullie wedstrijd; vermoeid na een sinterklaasfeest bij DAW, maar gewonnen met 7-3
4.Hoe gaat het in de competitie; goed, wij staan nu 2de
5.Noem eens een mooi moment met jullie team in dit seizoen; Tim die scoort met een volley uit een corner
6.Welke profclub heeft jullie voorkeur; DAW, PSV, Ajax en Feyenoord
7.Wie wordt dit jaar landskampioen; Ajax
8.Wat vinden jullie van je leiders/trainers; goed maar soms streng
9.Moet er nog iets veranderen aan de trainingen; de trainingen zijn te kort te weinig tijd voor een partijtje
10.Wat is het lekkerste wat je in de kantine kunt kopen; FRIET!!!!!

Met zijn allen poseren voor de groepsfoto,daarna met de vlaggen het veld op om te oefenen voor de boog met de vlaggen en de cirkel van de middenstip, dit deden ze keurig. DAW en Margriet kwamen het veld op en de E3 stond keurig met de vlaggenboog op het veld om de teams te verwelkomen, in een sprint naar de middenstip en daarna de afmars van het veld. Het fluitsignaal klonk en de wedstrijd was begonnen.
Van wat de jongens ervan gezien hebben was het mmmwaahhh: zelf beter gevoetbald op het pannaveld. De eerste en enige goal wel gezien in de 62ste minuut.
De eerste helft werd afgefloten en de penalty's werden genomen. De keeper was Tom van Casteren, verschillende ballen vlogen in de goal. Omkleden en in de kantine iets lekkers uitzoeken (verschillende kinderen moesten na de eerste helft naar huis).
De 2de helft was beter, ondanks de tegenwind, ze waren feller en hadden meer kansen. De eindstand 1-0 winst voor DAW. De jongens hebben een leuke middag gehad bij DAW.