DAW heeft de uitwedstrijd bij Rhode met 2-0 verloren. De einduitslag was terecht, al had DAW het wel nog spannend kunnen maken de tweede helft. DAW begon zonder de geblesseerde Dirk van den Hoogen en Niels de Groot. Marc Raaijmakers begon op de bank, Marc had deze week niet getraind.

DAW keek al in de tweede minuut tegen een achterstand aan. Pieter Verbruggen komt over links goed door en legt de bal prima achter de verdediging voor het doel langs. Voor de geheel vrijstaande Joep van de Mortel is het dan een eenvoudige klus om af te ronden. 1-0. Rhode kan vanaf dat moment haar favoriete spel spelen, met veel mensen achter de bal loeren op de fouten van de tegenstander en er razendsnel uit komen. Dit spel beheersen ze uitstekend. Ook de duelkracht is een wapen, evenals de fysieke, lees fitte gesteldheid. Gedurende de hele eerste helft is Rhode de bovenliggende partij en krijgt het nog enkele halve en hele kansen. DAW kan daar nauwelijks iets tegenoverstellen, na een half uur spelen een goede actie van Mike over rechts de ingebrachte bal bereikt Aldair Rodriquez. Maar de goede schietkans gaat een paar meter langs het doel rust 1-0

Na rust komt Marc Raaijmakers en later Corik Megens de ploeg versterken. Met name Corik brengt meer dreiging en de beste kansen zijn dan ook voor de jongeling. Maar eerst is het Rhode die de marge naar twee zal tillen, in de 52e minuut. Balverlies op het middenveld. Pieter Verbruggen pikt de bal op en kan naar het DAW doel opstomen, de schuiver gaat via Silvester Rodriquez het doel in. 2-0. Hierna neemt DAW het initiatief over. Het krijgt nog drie riante mogelijkheden. Tweemaal is Corik het eindstation, tweemaal een knappe redding. De eerste keer wordt de kopbal van Corik van de doellijn gered door een verdediger in de rebound gaat de kopbal van Robbert Knipping naast. De tweede keer wordt de snoeiharde volley van Corik prachtig gepareerd door doelman Paul van Heesch. Tussendoor nog een goede schietkans voor de eveneens ingebrachte A-junior Jaap Maathuis. Iets te gehaast raakt Jaap de bal niet vol en gaat de poging ver naast. Het slotakkoord is voor Rhode maar de counter strandt bij de DAW defensie. Eindstand 2-0

DAW liep al vroeg tegen een achterstand aan en kon de boel niet meer repareren. Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop. Avesteyn komt dan op bezoek. De Dinthenaren kregen vandaag op eigen veld een “oorwassing” van het ontketende Nulandia. 0-6! Voor DAW zaak, om in de laatste wedstrijd van het jaar, de punten in Schaijk te houden.