Vele wedstrijden in de derde D werden afgelast, ietwat verrassend werd de wedstrijd in Geffen gespeeld. Het veld was prima bespeelbaar. DAW begon sterk aan het duel, in de eerste tien minuten gelijk twee enorme kansen. Stijn Lamers kon net niet bij de scherpe voorzet van Freek van Boekel en de voorzet van Marc Raaijmakers was te scherp voor Corik Megens. DAW heerste de hele eerste helft, sporadisch een speldeprik van de Geffense formatie. DAW kreeg de eerste helft maar liefst tien hele en halve kansen maar scoorde slechts 1 maal. Na een dik halfuur is dan toch raak. Robbert Knipping brengt de bal via de rechterkant naar Corik Megens, die Mark Raaijmakers aan de linkerkant bediend. Mark kapt naar binnen en schiet met links op het doel, de bal smoort, wordt van richting veranderd, maar verdwijnt langzaam in de korte hoek. 0-1! In de laatste minuut een voorzet van Wouter Bijveld, via de kluts komt de bal bij Dennis Wijgers, diens schot wordt prima gered door Silvester Rodriques.

Na rust een sterker Nooit Gedacht, maar tot kansen komt het nauwelijks, de kopbal, voorlangs na vijf minuten van Ramon van de Elzen daargelaten. Vijf minuten later een grote kans voor Mark Megens, maar de kopbal na een hoekschop van Aldair Rodriques gaat een meter naast het doel. De wedstrijd wordt rommeliger, DAW slaagt er maar niet in om de grote ruimtes die ontstaan te benutten. Nooit Gedacht wil wel, maar mist de kwaliteit om echt dreigend te worden en de de DAW defensie geeft geen krimp. Een kwartier voor tijd brengt trainer Rob van der Ven Noud de Looijer. Tien minuten voor tijd een lange bal van achteruit, Corik Megens kopt de bal door, geklungel achterin, maar Noud de Looijer prikt de bal onder keeper Willem van Ballegooy, 0-2 en de buit lijkt binnen. Vijf minuten later een dubbele combinatie tussen Corik en Noud. De laatste komt alleen voor de keeper, met een fantatische stift brengt Noud de 0-3 eindstand op de borden.

Een belangrijke overwinning met het oog op de tweede periode en de ranglijst. DAW kan echt naar boven kijken, zondag as gaan we verder. Vianen Vooruit komt dan op bezoek. Zorg dat je er bij bent!