• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW moet zondag winnen in de thuiswedstrijd tegen Vianen Vooruit, wil het zich handhaven in de kop van de tweede periode. Van onderschatting of gemakzucht kan dan ook geen sprake zijn. Uit werd met 3-0 gewonnen en speelde DAW een prima wedstrijd. Vianen had toen een aantal blessuregevallen op cruciale posities. Dennis Kroes, volgend jaar trainer bij Berghem Sport, zal zijn ploeg in de Derde klasse willen achterlaten. Daarvoor is een overwinning in Schaijk bijna noodzaak. We zijn gewaarschuwd!

Bij DAW, zal Mike van de Ven ontbreken wegens een blessure, Dirk van den Hoogen zal weer op het wedstrijdformulier staan. Trainer Rob van der Ven waarschuwt ook; “Van onderschatting mag geen sprake zijn. In de uitwedstrijd mistte Vianen enkele belangrijke krachten welke er nu wel bij zullen zijn. We zullen dus ongetwijfeld veel meer weerstand kunnen verwachten. Met de carnaval en de goede resultaten van de laatste tijd in het achterhoofd is de kans aanwezig dat er wat gemakzucht in de groep ontstaat. Dit kan en mag absoluut niet het geval zijn. Daar hebben we de jongens deze week nog eens extra op gewezen. In de strijd om de tweede periode zullen we moeten winnen zondag, maar dat dat niet vanzelf gaat, lijkt me duidelijk”.

Als de regen zich een beetje inhoud kan er zondag gevoetbald worden. Steun van het thuispubliek is altijd een extra duwtje in de rug. Het zou mooi zijn om met een overwinning op zak carnaval te gaan vieren. Aan de supporters zal het niet liggen, die zullen er weer zijn. Succes zondag!

Tagged under DAW 1