• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW gaat zondag op bezoek bij Hapse Boys. DAW is alleen gebaat bij een overwinning. Voor Haps geld eigenlijk hetzelfde. Wil de degradatiekandidaat de weg omhoog vinden dan tellen alleen driepunters. Een gelijkspel, daar schiet de ploeg niet zoveel mee op.

DAW is op volle oorlogssterkte en de ploeg is er klaar voor. Het weer kan nog spelbreker worden op de drassige Hapse velden, al word er niet veel neerslag verwacht. We wachten het oordeel van de terreinmeesters af. Trainer Rob van der Ven is eveneens duidelijk over de doelstelling; "Voor komende zondag kunnen we wederom beschikken over een bijna complete groep. Alleen Mike is nog herstellende, maar zal naar verwachting in de loop van volgende week ook weer aansluiten. We hebben gister prima getraind en iedereen is gebrand de goede serie een vervolg te geven. We hebben Haps beken in de wedstrijd tegen Avanti'31. Toen is me wel duidelijk geworden dat er geen enkele ploeg makkelijk zal winnen daar op een klein en lastig te bespelen veld. Daarnaast zal Haps ongetwijfeld meer tegenstand willen bieden dan in de wedstrijd in Schaijk. Voor ons telt zondag maar één ding en dat is het resultaat. Dan maar een keertje met wat minder goed voetbal".

Een zonnetje word verwacht en met de winst van de Wulpse Hertjes (proficiat mannen) in de grote Moeslandse optocht in het hoofd (sorry beloofd aan M. R.) zal DAW er alles aan doen om weer te winnen. De supporters zullen er weer zijn. namens spelers en begeleiding tot zondag! Mocht deze wedstrijd niet doorgaan dan speelt DAW waarschijnlijk een oefenwedstreijd thuis tegen Festilent om 14.00 uur. Houd u de site in de gaten zou ik zeggen.

Tagged under DAW 1